Главная  >> Все статьи  >> Про південний схід на рік кролика або як підняти ледарів з дивана

На південному сході 2023 гостює зірка варвара. Вона не належить до білих благородних зірок, і багато хто її не любить, але все ж, вона здатна приносити хороше при мудрому застосуванні.

На південному сході у 2023 (з 4 лютого) розташовують ліжко/диван/улюблене крісло/робочий стіл ледачої людини, і вона почне ворушитися, вийде із зони комфорту та щось зробить.

Той самий ефект нестиме кімната з дверима в південно-східному секторі або квартира з дверима в південно-східному секторі.

Але краще підстелити соломку у вигляді терапії чи психологічного тренінгу, щоб ви робили це делікатно – відстояти своє, але при цьому не поранити інших.

Також використання трійки в кімнаті або на дверях допоможе вам навчитися відстоювати свої межі, якщо є проблема в цій темі.

З побічним ефектом у вигляді потенційних сварок легко впоратися, рахуючи до 10, перш ніж вступити в суперечку.

Допомогою у пом'якшенні агресивних енергій буде червоний колір та свічки (будь-якого кольору), які запалюються час від часу на південному сході.

Ідеально в рік кролика палити свічки на південному сході 1, якщо немає протипоказань фен-шуй - поганих натальних зірок або Ша зовнішнього оточення. Це допоможе спрямувати агресію у мирне русло

Якщо не знаєте, які у вас натальні зірки на південному сході, паліть свічки спокійно.

Якщо дуже хвилюєтеся – не паліть, а просто покладіть червону книгу чи теку на південному сході.

Азартним людям, за ким помічена втрата грошей в авантюрних угодах, на біржі, спортивних змаганнях, казино, у 2023 році від південного сходу потрібно триматися подалі.

.

Якщо ви не бачите відео, перейдіть за посиланням



«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее