Главная  >> Все статьи  >> Про терміни завершення війни

У березні 2022 року я опублікувала свій аналіз часу початку війни

Звісно ж, у даті початку війни зашиті терміни її завершення. Вони зашиті в південно-західному палаці, де знаходяться ворота смерті, що означають кінець циклу.

Як показала практика - у цієї війни багато циклів, але вони з великою ймовірністю будуть пов'язані з південно-західним палацом.

Першим дотиком до цього палацу був серпень – початок вересня 2022 року. І в цей час справді стався перелом у війні. І багатьом навіть скептично налаштованим людям став зрозумілим її результат.

Отже, вісь північний схід - південний захід у таблиці активізує палац із фіналом, а також із важливими переломними подіями.

Це січень-лютий (+ перший тиждень березня) та липень-серпень (+ перший тиждень вересня).

А рік водного кролика, безумовно, буде дуже важливим. Вода інь стає князем року, і все, що символізує війну, опинившись навпроти князя року, протистоїть надто великій силі.

У метафізиці є правило - не стій проти Тай Суя. Так ось – війна в 2023 стоїть навпроти найсильнішої енергії року.

 

Це вселяє оптимізм у контексті термінів її завершення.

Я вважаю 2023 вікном можливостей для завершення війни.

Початок 2023 року ознаменує чергові знакові події в ході військових дій. Січень, лютий, березень.

Січень, лютий, як місяці зіткнення із південно-західним палацом.

Березень також має велике значення. Березень 2023 - дерево інь на кролику. Стовбур місяця стоїть поряд із воротами смерті, символом завершення циклу.

Після цих місяців може бути якесь затишшя, ейфорія зі сльозами на очах, як після звільнення Київської області навесні 2022 року. З одного боку добре, з іншого – розкрилося багато звірств.

 

Місяці 2023 року (починаються приблизно на тиждень пізніше за місяць за західним календарем)

 

Безумовно, люди вкладають у слова «завершення війни», у слово «Перемога» зовсім різний зміст.

Це і припинення обстрілів, і повернення всіх окупованих територій України, і повернення воїнів додому, підписання юридичних договорів, репарації, суди над військовими злочинцями... Багато всього. І різні люди мають свій образ.

Знакові події повинні лягти на цю вісь – північний схід – південний захід у таблиці моменту дати початку війни.

Але більшою мірою йдеться про військові дії, тому що в південно-західному палаці, крім воріт Смерті, пастка Війна – брат проти брата, це саме про військові дії.

Наступним знаковим періодом буде липень-серпень 2023 року (і перший тиждень вересня). І особливо серпень, місяць металевої мавпи, він повністю фіксується у південно-західному палаці. Стовбур та гілка

 

Я сподіваюся, до кінця літа, початку осені 2023 року відбудуться дуже важливі події, які, як мінімум, зведуть нанівець активні військові дії.

Я зі стриманим оптимізмом ставлюся до цієї інформації, оскільки для мене закінчення війни – це міжнародно визнаний та юридично зобов'язуючий договір із фіксацією кордонів, гарантіями безпеки та репараціями.

Я вважаю, що до осені 2023 року можливе фізичне повернення багатьох територій, що наближає нас до завершення війни.

Але щодо закінчення військового стану, повернення воїнів додому, юридичної фіксації миру я не хочу поспішати з прогнозами.

Враховуючи той факт, що таблиця фу інь, все триває довго.

 

Останній акцент подій має бути у листопаді 2023 року, оскільки в цей час Тай Суй проявляється в енергіях місяців. Іншими словами, всі лідери можуть об'єднатися у цей момент, щоб усім світом поставити жирну крапку у цій страшній війні.

Листопад – період актуалізації найголовніших подій року. Я писала про це у статті «Хвилі приходу року кролика» 

Ворота непрохідності, що стосуються демаркації кордонів, фіксації, захищеності кордонів стоять у південно-східному палаці, тобто мова про 2024–2025 роки, але більше 2024, він добре входить у палац і стовбуром та гілкою.

Я хочу сказати, що мають рацію багато фахівців, які висловлюють свої точки зору про терміни завершення війни, хоча вони і називають різні терміни.

Вони мають на увазі зовсім різні речі. Тому перш, ніж говорити, що хтось правий чи не правий є сенс визначитися зі змістом. Для людей родом із Донецька, Луганська, Криму чи Львова це може бути зовсім різне, для військових не таке, як для представників інших професій, а для юристів, суддів та прокурорів ще інше.

З Новим 2023 роком! Нехай він принесе Перемогу Україні та мир у всьому світі надовго!


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее

Статьи по теме

Прогноз
Поделитесь с друзьями