Главная  >> Все статьи  >> Весняне чищення напередодні китайського нового року
1. ФІЗИЧНЕ ЧИЩЕННЯ БУДИНКУ

15 січня година дракона 7-9, година змії 9-11 (дуже добре)

17 січня година мавпи 15-17.

18 січня година змії 9-11

20 січня година коня 11-13 (найкращий день у списку)

21 січня година змії 9-11

Уточніть час у вашому місті у безкоштовному калькуляторі китайських двохгодинок 

Почати у будь-який день у вказаний час та прибрати всю квартиру. Прибирання може тривати кілька днів. Важливо розпочати у правильний час, а продовжити можна, коли вийде. Обов'язково викинути старі та поламані речі. Одяг, який не носите, віддайте тим, кому він потрібний. Звільніть місце.

Рекомендую починати чищення з півдня чи південного сходу 3.

2. МЕНТАЛЬНА ЧИЩЕННЯ БУДИНКУ

Забираємо активатори Фен-Шуй. Про це наступна замітка прочитайте, перш ніж приступати.

Миємо, чистимо, сушимо. Спалюємо або викидаємо те, що відслужило свій термін.

Очищаємо будинок металом та вогнем.

Обходимо з металевим звуком, наприклад, з дзвіночком.

Потім зі свічкою або підпалюємо ароматичну траву і проносимо посудину з травою, що димиться, по периметру будинку.

Напрямок на ваш вибір. Ви відчуєте як краще.

 

3. ЧИЩЕННЯ ЛЮДИНИ

Душ, а після нього соляний скраб всього тіла.

Або ванна із 7 квітками різного кольору.

Це ближче до 21 січня до зустрічі китайського Нового року.

Медитація або молитва з вдячністю всім, хто вас захищає

Що робити з використаними активізаторами та коректорами?

Є різні активізатори та коректори фен-шуй. Якісь ми викидаємо, а якісь продовжуємо використовувати наступного року у новому місці. Наприклад, банку з сіллю, яка запливла, набравши на себе негативну енергію, ми швидше викинемо. А друзи напівдорогоцінного каміння, фігурки з каменю, срібла чи міді ми продовжимо використовувати. Кішечка Монеки, будь-який інший мобіль чи маятник продовжить працювати у новому місці й надалі.

Бажано перед настанням китайського Нового року помити ваші коректори та активізатори солоною водою та висушити на сонці. А після цього знову використати.

Є думка, що треба дати квартирі подихати перед настанням Нового року, прибрати усі активізатори та коректори на деякий час.

Прибирають до Нового року за місячним календарем у спеціальні дати. а ставлять у день Нового року за сонячним календарем. Просто з початком Нового року 4 лютого чи обираючи дати, якщо хочеться.

Для встановлення коректорів дати не є важливими. Коректори - це сіль, вода, монети від 5-ки, солона вода або бамбук у вазі від 7-ки, гарбуз Вулу або метал від 2-ки, щось червоне від 3-ки. Те, що прибирає проблему чи згладжує її.

Активізатори зазвичай це рухливі предмети – мобіль (кішка Монеки, маятник чи дитяча іграшка), фонтан, вентилятор. Іноді напівдорогоцінне каміння або вироби з каменю, фігурки з міді. Якщо ви поставили у правильному місці, вже отримаєте допомогу. Але якщо зробите це у спеціальну дату, ефект буде ще сильнішим.

Для серйозних постійних водних формул потрібні дуже особливі дати, їх може бути лише кілька на рік і не кожен рік.

А для річних енергій вибір простіше.

Дати, звичайно, краще використовувати індивідуальні, що враховують вашу дату народження. Вибір спеціальних дат для активізації квіток персика або подорожі коня я навчаю на курсі Фундаментальний Фен-Шуй.

Найпростіший метод вибору хороших дат встановлення активізаторів використовувати календар активізацій 

Коли в секторі хороша енергія ці мен дун цзя (будь-яка активізація з календаря) ставте активізатор і отримайте потужний старт.

Наприклад, для активізації грошової 8 на півдні 2023-го ловіть, коли на півдні хороша структура ці мен дун цзя вигідна вам і ставте кішечку Монеки.

А тепер про час відпочинку будинку та весняне чищення будинку. Зараз це стало дуже популярною темою, тому я пишу спеціально для українців, які перебувають у країні.

В Україні небезпечно. Прилетіти може будь-куди. Багато людей роблять все, що в їх силах, щоб цього не сталося, але є ризики.

Тому, якщо ви використовуєте п'ять місяців у січні, тобто. якщо ваші двері на півночі або ваша спальня на півночі, не прибирайте коректор до 4 лютого.

Якщо використовуєте південний захід або захід, не прибирайте коректора від хвороб у січні.

Якщо використовуєте схід чи захід, не прибирайте коректора від поранень у січні.

Почуйте мене, будь ласка! У нас у всіх різний досвід. У тих, хто всередині країни та у тих, хто закордоном. І якщо вам фахівець, який не перебуває фізично в Україні, радить деяке не захищатися від лих, хвороб чи поранень, подумайте СВОЄЮ головою.

Так, добре дати квартирі подихати. Але давайте спочатку виживемо, і вистоємо, і переможемо. А потім все інше.

Щодо кішечок Монеки, що активізують 8-ку, 9-ку, нехай відпочнуть. Із цим я готова погодитися. Забираємо їх на час на день ВЕСЕННОГО ЧИЩЕННЯ.

Дуже важливо провести генеральне прибирання будинку перед настанням Нового року. Краще до Нового року за місячним календарем, до свята. Щоб бога багатства кликати до чистого дому.



«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее

Статьи по теме

ритуалчищення
Поделитесь с друзьями
Рекомендуем прочитать