Главная  >> Все статьи  >> Фен Шуй у лютому (4 лютого - 5 березня)

4 лютого 2023 о 04:44 за часом в Україні рік водного кролика повністю вступає у свої права. Обов'язково підготуйте будинок до нових енергій.

Про енергії кожного сектора будинку на рік кролика я докладно розповідала в серії ефірів про 2023-й. Якщо пропустили, подивіться, будь ласка. І подумайте, що потрібно скоригувати.

Що означає ВИКОРИСТОВУВАТИ сектор детально пояснила у відео про застосування.

Північний захід – найнесприятливіший сектор року. З першого дня включається дуже жорстко. Зірка проблем стає надто несприятливою, особливо для жінок. Якщо ви використовуєте північний захід, обов'язково поставте коректор. Якщо двері знаходяться на північному заході, не беріть і не давайте гроші в борг і нічого не змінюйте в житті. Але краще зробіть так, щоб звести використання північного заходу до мінімуму.

Відео про північний захід у 2023-му 

Південний захід – це хороший сектор 2023 року. Він псується на місяць.

У лютому обов'язково поставте коректор «сіль, вода, монети» або дзвоніть дзвіночком, якщо використовуєте сектор.

Проблеми лютого на південному заході – хвороби репродуктивних органів, сечового міхура та нирок. Каміння в нирках та сечовому. Водна набряклість.

Дуже неприємний сектор для вагітних. Обов'язково йдіть спати в інше місце. На один місяць.

Північний схід – пограбування, поранення, хвороби. До річної зірки пограбування прилетіла зірка хвороб. Особливо небезпечно для жінок. Поставте 2 коректори, якщо використовуєте цей сектор - солону воду або бамбук у воді та метал.

Схід – сектор річної зірки хвороб. У лютому вона відносно спокійна. Не надто агресивна. Просто стареча енергія – лінь, втома. Може боліти голова. Якщо використовуєте сектор сходите до лікаря, поставте металевий коректор у квартирі. Найголовніше! Придумайте, куди ви підете з цього місця у березні. У березні схід буде непридатний для сну та дуже небезпечний на дверях.

Південний схід – до річної зірки варвара прилетіла зірка пограбувань та поранень. Гримуча суміш. Ризики збройного пограбування та судових розглядів.

Якщо використовуєте сектор, знадобиться коректор від 7-ки - солона вода або бамбук. Коректор від 3-ки поки не беремо, він знадобиться аж у травні.

Південь – фінансовий сектор року. У лютому гроші, скуті зобов'язаннями. Запалюйте частіше свічки на півдні, і справи будуть краще. Якщо хочете більше заробити та не боїтеся працювати, поставте мобіль (будь-який рухливий предмет).

Північ – найкращий фінансовий сектор лютого. Ідеально для навчання. Багато ідей. Неймовірно креативне місце. Проводьте тут більше часу. Працюєте звідси. Або працюйте у кімнаті з дверима на півночі.

Майте на увазі – можливості, якими іскриться північ у лютому, швидкоплинні. Реагуйте швидко. Можливості фантастичні!

Захід – академічні здобутки, кар'єра, особливо у військових та політиків. Успіх у бойових мистецтвах. Глибокі ґрунтовні знання.

Нагадую, що для корекції зірки хвороб на сході слід встановити ємність з водою на заході, на весь рік. Воду міняти на чисту час від часу. Подробиці у відео про захід у 2023

Північ та захід – мої фаворити у лютому.

 

Безпека

Проводити багато часу
Уникати проводити час
Північ, Захід, Південь
Північний Захід, Південний захід


Коректори

«Сіль, вода, монети» та/або дзвіночок (дзвонити щодня)
Північний Захід, Південний захід
Метал для захисту від хвороб
Схід, Північний схід
Солона вода або водний бамбук
для захисту від травм, операцій та пліток
Північний схід,
Південний схід


Ремонти

Починати ремонт
Уникати починати ремонт
Південь
Північний Захід, Південний захід


Вагітність Північні кімнати з дверима на заході або західні кімнати з дверима на півночі – найкращі для зачаття у лютому.

Цілий рік для вагітних не підходять північно-західні кімнати. Південний захід несе складності у лютому.


Заборони для в'їздів та ремонтів, пов'язані з тилом будівлі. Не можна в'їжджати в новий будинок або квартиру, або починати ремонт у будинку або квартирі з тилом на 3 року або місяця, або 5 жовта року або місяця, тилом на руйнівника року. 3 Ша у цій ситуації – це сектор у 90°. 5 - сектор 45°.

Небажано в'їжджати в квартири з тилом на суй по і тай суй.

У лютому 2023 року можна в'їжджати тільки в будинки з тилом на південь, південний захід, схід 1 або схід 3, північний схід 3.

У будинки з іншим тилом в'їжджати не треба.

Під тилом ми розуміємо напрямок, протилежний фасаду.

Багатоквартирний будинок має однаковий фасад і тил для всіх квартир, незалежно від того, куди виходять вікна квартири. Розглядаємо будинок як єдиний організм.


Дуже важливо! Земляні Ша, такі як 3 Ша, Ша 5 тигрів, Ша Леза, Ан Дзін Ша, вносять обмеження при будівництві та ремонті з порушенням стін, підлог, стель. Не можна копати землю у цих секторах. Але ці Ша не є заборонами для активності в секторах, не пов'язаної з руйнуванням стін та копанням землі.

Активізації у цих секторах проводити можна, якщо туди потрапили добрі енергії!

Після того, як захистилися від проблем, активізуємо добре.

Будь-які активізатори добрих енергій фен-шуй потрібно ставити в хорошу дату, яка підходить особисто вам. Вибрати таку дату для кожного сектора допоможе Календар активізацій

Багатство. Мобілі на півночі та півдні. А також знаходитися, працювати, ставити рослини, поміщати клітини з пташками та тваринами у ці сектори.

Прекрасна дата встановлення мобіле для активізації грошових можливостей на півночі 2023-го 4 лютого година півня (17-19)

Прекрасна дата встановлення мобіле для активізації багатства на півдні у 2023-му 5 лютого година кози (13-15)

На півночі поставити фігурку коня, на північному сході рослину або скарбничку з грошима.

Романтика Квіти в секторі Щура північ 2 або Коня південь 2. Краще використовувати квіти з бутонами, які ось-ось розпустяться. Також можна ставити в потрібний сектор фото людини, схожої на партнера вашої мрії

Просування для блогерів – працювати на півночі, надсилати повідомлення з півночі.

Освіта. Північ чи захід – вчитися, поставити робочий стіл. Поставити фігурку пагоди на Сході 2 для активізації академічних досягнень.

Кар'єра та подорожі – фігурка коня на півночі. Бути на заході або півночі.

Допомога у вирішенні проблем – ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години – південний схід 1, південь 2.

Відчуття щастя - ставити мобілі, вентилятори у хороші дні та години на півночі.

Хороші години особисто для вас у будь-якому секторі можна вибрати за допомогою календаря активізацій


Не забути прибрати! Активізатори та коректори року тигра


Усім мирного неба над головою!


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее