Главная  >> Все статьи  >>  Фен-Шуй на місяць Щура 2022 (7 грудня 2022-5 січня 2023)

Добра новина. До огидної зірки Лиха 5 жовта прилітає річна зірка мудрості 1.

Мудрості важко під контролем злобної 5, але все одно 1 – біла благородна зірка і так просто не здається.

51 однозначно краще за листопадову комбінацію 52.

Однак слід пам'ятати, що під впливом цієї комбінації формуються водні лиха. З одного боку, потрібно мати запаси води, а з іншого не перебувати в місцях, що потенційно затоплюються.

Хороші та погані енергії розділилися по двох полюсах у грудні. Точно по лінії інь-ян, що використовується в цімень дун цзя для визначення внутрішніх та зовнішніх палаців. Ліва частина карти хороша, права не дуже.

Південь буде найнесприятливішим сектором грудня. На півдні може бути вибух та пожежа. І також на півдні енергії дуже великого стресу та психічного тиску. Бережіть очі, перебуваючи на півдні.

Якщо двері у вашу квартиру або приватний будинок знаходяться в південному секторі, обов'язково встановіть сіль, вода, монети біля дверей або повісьте дзвіночок на ручку дверей. Дзвоніть їм щодня біля дверей.

Якщо вікна вашої квартири виходять на південь і ви в Україні, тримаєтеся подалі від вікон.

Ходіть у сховище під час повітряної тривоги. Саме у приміщення з південним входом чи з південними вікнами може прилетіти у грудні.

І будьте дуже обережні у темі використання газових балонів, генераторів, свічок та електричних пристроїв воєнного часу, виготовлених не електриками.

Південний захід – пожежна комбінація. Уникаємо спати в цьому секторі, Якщо вхідні двері в квартиру на південному заході, або ви активно використовуєте південно-західну кімнату, будьте дуже уважні до пожежної безпеки, будьте дуже обережні в темі використання газових балонів, генераторів, свічок та електричних пристроїв.

Захід – рани та кровотечі, пограбування, злодійство та шахрайство.

Не спати на заході. Якщо двері будинку або квартири на заході, посильте заходи безпеки, якщо можете, і по можливості перенесіть гроші та цінні речі в інший місце.

Обов'язково поставити коректор – бамбук чи солону воду.

Північний захід – небезпека фізичних травм і поранень. Але є ймовірність головного болю. Це стареча комбінація. Молодий може швидко постаріти під її впливом. Але загрози безпеці немає. Цей сектор кращий за три попередні, але краще вибрати один із 4-х інших напрямків.

Північ – це добрий сектор. У грудні тут енергія мудрості, ясності думок, допомоги чиновників, кар'єри, успіхів у єдиноборствах.

Якщо потрібно ухвалити важливе рішення, йдіть на північ. Потрібно зібрати багато людей? Йдіть на північ і пишіть, телефонуйте з півночі. Вчіть та навчайтеся на півночі. Потрібно домовитись? Будьте на півночі приміщення.

Особливо сильно допоможе північ чоловікам.

Північний схід – фінансовий сектор. Але це гроші позичені, кредитні. Гроші, пов'язані з зобов'язаннями. Щоб посилити грошову енергію та звільнити себе від боргів використовуйте червоний предмет або паліть свічки на північному сході.

Перебуваючи на північному сході займайтеся матеріальними темами. На жаль, для дітей цей сектор не є ідеальним.

Схід – дуже схожий за прочитанням на північний схід, теж про позикові гроші та життєві блага, тільки тут гроші пов'язані ще сильніше. І цей сектор ще неприємніший для дітей, для хлопчиків травматизм і тиск.

Червоні предмети, вогонь, свічки покращать ситуацію, дозволять посилити грошовий потік та вирішити питання з боргами, якщо вони у вас є.

Важливо! Якщо ви не вдома, у дорозі, у друзів та родичів, у незнайомих людей, і вам потрібна фінансова допомога чи одяг, їжа, предмети життєзабезпечення, сідайте на схід чи північний схід приміщення, в якому перебуваєте та надсилайте заявку до центрів допомоги, волонтерам , у різні фонди, друзям та знайомим… та отримайте допомогу.

Південний Схід - Швидкі ідеї, знання, гроші. Дуже добре допомагає жінкам. Потрібно знайти рішення у складній ситуації? Йдіть на південний схід – знайдете миттєво!

Безпека

Проводити багато часу
Уникати проводити час
Північ, Південний схід, Схід, Північний схід
Південь, Південний захід, Захід


Коректори

«Сіль, вода, монети» та/або дзвіночок (дзвонити щодня)
Південь (грудень)
Метал для захисту від хвороб
Південний захід (весь рік),
Північний захід (грудень)
Солона вода або водний бамбук
для захисту від травм, операцій та пліток
Захід (весь рік),
Південний захід (грудень)

На південному заході два коректори

Ремонти

Починати ремонт
Схід, Південний схід 1
Уникати турбувати сектор навіть у продовження ремонту
(якщо ви не їдете на час ремонту)
Південь


Вагітність Вагітним жінкам потрібно намагатися не перебувати на півдні та південному заході приміщень. Захід та північний захід теж краще не використовувати.

В'їзди та ремонти У грудні 2022 року можна в'їжджати до приватних будинків та квартир з тилом на Схід, Захід, Південний схід 1, Північний захід 1. У будинки з іншим тилом в'їжджати не потрібно.

Під тилом ми розуміємо напрямок, протилежний фасаду.

Багатоквартирний будинок має однаковий фасад і тил для всіх квартир, незалежно від того, куди виходять вікна квартири. Розглядаємо будинок як єдиний організм.


Дуже важливо! Земляні Ша, такі як 3 Ша, Ша 5 тигрів, Ша Леза, Ан Дзін Ша, вносять обмеження при будівництві та ремонті з порушенням стін, підлог, стель. Не можна копати землю у цих секторах. Але ці Ша не є заборонами для активності в секторах, не пов'язаної з руйнуванням стін та копанням землі.

Активізації у цих секторах проводити можна, якщо туди потрапили добрі енергії!

Після того, як захистилися від проблем, активізуємо добре.

Після того, як захистилися від проблем, активізуємо добре. Будь-які активізатори добрих енергій фен-шуй потрібно ставити у гарну дату, яка підходить особисто вам. Вибрати таку дату для кожного сектора допоможе Календар активізацій 

Багатство. Мобілі на південному сході, сході, північному сході. А також знаходитися, працювати, ставити рослини, поміщати клітини з пташками та тваринами у ці сектори.

На заході поставити фігурку коня.

На півночі рослина, скарбничка або скриня з багатством.

Романтика Квіти в секторі Кролика на Сході 2 або Змії на Північному сході 3. Краще використовувати квіти з бутонами, які ось-ось розпустяться. Також можна ставити в потрібний сектор фото людини, схожої на партнера вашої мрії

Просування для блогерів – працювати на південному сході, надсилати повідомлення з південного сходу.


Освіта
. Південний схід та північ – вчитися, поставити робочий стіл. Поставити фігурку пагоди на північному сході 3 для активізації академічних досягнень.


Кар'єра та подорожі – фігурка коня на заході. Або фігурка коня до 21 грудня на Північному сході, потім на Півночі.

Працювати на півночі для просування у кар'єрі та просити про підвищення.

Допомога у вирішенні проблем – ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години – схід 2, південний схід 3, захід 2


БОГА ЗВІЛЬНЕННЯ знову не потрібно активізувати, він співпав із 5 місяця.


 Усім мирного неба над головою!

«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее