Главная  >> Все статьи  >> Про кролика в тумані

Я спробую підготувати прогноз на рік кролика. В якому вигляді він буде - у вигляді тексту або відео, залежитиме від надійності світла/зв’язку в Києві.

Опублікувати прогноз має сенс у січні 2023 року напередодні року кролика. Чи зроблю я це своєчасно також залежитиме від наявності світла в Києві

До приходу кролика декорації можуть змінитись, нам потрібно ще пережити грудень. Я чекаю, що грудень буде неймовірно суворим. Порівняної з лютим складності, масштабності, значущості. Знову вийде ствол року в небесні стволи. Настане наступний акт п'єси. І вже з урахуванням підсумків місяця водного щура як завершального акорду року водного тигра можна буде робити більш-менш реалістичний і конкретний прогноз.

Ви ж чекаєте від мене не езотеричних термінів про посилення енергії дерева, про новий різновид страхів, пов'язаних із водою. Ви чекаєте від мене конкретики та чіткості, а в сучасному світі горизонт планування дуже близький, і чим ближче до подій прогноз, тим він точніший, тому що більше фактів можна врахувати.

Що стосується рекомендацій щодо Фен-Шуй 2023, думаю ще в цьому календарному році їх підготую і почну публікувати, а потім поради щодо особистих карт бацзи, з урахуванням різних «масок» (комплектів символів з карт).

Але, звичайно ж, висновок по особистих картах завжди один – приходьте вчитися або звертайтеся за порадою до ГРАМОТНОГО консультанта. Зараз такі часи, що ціна помилки \ недогляду \ прорахунку - життя, достаток, сім'я, бізнес ... мова про ДОЛІ, про виживання, про майбутнє РОДУ, а не про банальні сварки з босом або друзями. Наразі вирішуються глобальні питання та закладаються основи МАЙБУТНЬОГО.

Та й той факт, що 2023-й – останній рік 8 періоду за всіма системами розрахунків, багато про що має нам сказати.

Потрібно багато всього встигнути в 8-му періоді, розуміючи, що 9 період – це не лише прогулянка красивими місцями і не тільки гарні фото в соціальних мережах, і не лише час реклами та моди, як усі хотіли представляти ворота сцена та зірку 9.

9 період також час війн і стихійних лих, причому 9 найшвидша з усіх зірок, часу на роздуми у разі чого не багато.

Важливо готуватися бутим тим, хто реагує, гнучким, мобільним, адаптивним. Вміти заробляти в світі, що змінюється. І при цьому мати тили - житла з хорошим фен-шуй (бажано не одне) з автономним опаленням, електрикою, водою, каналізацією, супутниковим зв'язком.

І це все потрібно встигнути підготувати, перебуваючи у тумані року кролика.


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее