Главная  >> Все статьи  >> Фен Шуй у вересні 2022

7 вересня о 18:34 за часом в Україні настає місяць Півня.

Півень відноситься до романтичних гілок, і хочеться отримати романтику та популярність, але центральні зірки швидше натякають на проблеми через романтику, любовні трикутники та захворювання репродуктивних органів

Тому тим, хто давно не був у гінеколога/уролога, корисно відвідати лікаря з профілактичною метою.

Північний захід. Несприятливий. Проблеми дорослих чоловіків, батьків сімейств і жінок - годувальниць сім'ї. Потенціал сильних головних болів.

Намагайтеся не використовувати північний захід, а якщо вимушені, обов'язково поставте коректор. Якщо ваші двері знаходяться на північному заході, ні в якому разі не давайте і не беріть у борг, не змінюйте нічого в житті, не інвестуйте великі суми грошей, не ризикуйте грошима.

Схід. Конфлікт поколінь – син ображає маму, молодий чоловік неповажний до дорослої жінки. Не з'ясовуйте відносини на сході.

Потенціал травм ніг, хвороб печінки, жовчного, суглобів.

Якщо ви використовуєте схід, обов'язково поставте коректор від зірки хвороб.

А ще краще – плановий візит до лікаря.

Південний захід. Доросла жінка ображає молодого хлопця.

Хвороби нирок, сечового міхура, репродуктивних органів, крові.

Якщо вимушені використовувати південний захід, обов'язково поставте коректор від зірки хвороб і сходіть до лікаря або здайте аналіз крові.

Захід. Ша боротьби мечів. Конфлікти, особливо жорсткі сварки між дорослими чоловіками та юними дівчатами.

Намагайтеся не пліткувати, не лихословити, слова можуть бути витлумачені невірно, у результаті - проблеми через плітки.

Обов'язково поставте коректор від зірки пограбування.

Південний схід. Дещо скандальний. Можуть виникнути психологічні чи емоційні проблеми. Ризик надлишкових витрат, особливо на задоволення, розгул, алкоголь, випадкову інтрижку. Проблеми досить легко скоригувати, якщо додати червоний колір для корекції та контролювати свої пориви.

Північний схід – фінансовий і водночас романтичний сектор. Особливо пощастить молодим жінкам та тим, хто заробляє говорінням та співом.

У дорослих пар сплеск романтики у стосунках, у підлітків величезна ймовірність великого і світлого кохання, яке може закінчитися підлітковою вагітністю.

Північ прекрасна! Усім, хто хоче завагітніти - сюди. Обов'язково працювати над зачаттям у цьому секторі. Може статися диво.

Якщо шукаєте другу половинку, вам теж сюди!

Далі частково жарт, але не зовсім. Якщо у вас в цьому секторі живуть нестерилізований домашні тварини, на вас чекає веселий місяць. Якщо це дівчинка, чекайте на потомство. Навіть черепашки, які нібито не розмножуються в неволі, в такій енергії починають нести яйця.

Для Бізнесу, навчання та народження нових ідей сектор також ідеальний. Неймовірна швидка та креативна енергія. Насолоджуйтесь! Будьте тут і займайтеся творчістю! За місяць можна нагенерувати ідей на роки наперед. Тільки не лінуйтеся записувати те, що не встигаєте відразу втілити. Коли буде час ідейного голоду, ці записи стануть у нагоді

Південь шикарний! Найбільші гроші на рік прийдуть саме у вересні до тих, хто використовує південь. Знайдіть спосіб перебувати на півдні, якщо є не вирішені фінансові питання, якщо хочете знайти роботу чи просунутися у кар'єрі.

Звісно ж, на півдні потрібно не лише спати. Потрібно діяти дуже активно весь місяць, якщо ви спите на півдні. І результати не забаряться.

На півдні добре робити все – вчитися, працювати, спати, займатися сексом для зачаття, генерувати ідеї, можна зустріти кохання, якщо багато використовуєте південь. Може бути невідповідність за віком – партнер може бути молодшим за дівчину. Але стосунки дуже гарні.

Обов'язково активізуйте південь! Навіть якщо не спите, не працюєте на півдні та у вас двері в іншому секторі.

Безпека

Проводити багато часу
Уникати проводити час
Південь, Північ, Північний Схід
Центр, Північний Захід


Коректори

«Сіль, вода, монети» та/або дзвіночок (дзвонити щодня)
Центр, Північний Захід
Метал для захисту від хвороб
Південний Захід, Схід
Солона вода або водний бамбук
Захід


Ремонти Не починаємо весь місяць у будинках з тилом від середини північного заходу через північ, північний схід, схід до середини південного сходу та в будинках з тилом на південний захід.

Вагітність. Південні, північні та північно-східні кімнати сприяють зачаттю. Також будь-які кімнати з дверима на півночі

Заборони для в'їздів та ремонтів, пов'язані з тилом будівлі. Не можна в'їжджати в новий будинок або квартиру, або починати ремонт у будинку або квартирі з тилом на 3 роки або місяця, або 5 жовтий рік або місяць, тилом на руйнівника року. 3 Ша у цій ситуації – це сектор у 90°. 5 - сектор 45°.

Небажано в'їжджати в квартири з тилом на Суй По і Тай Суй.

У вересні 2022 року можна в'їжджати у приватні будинки та квартири з тилом південний схід 3, південний, південний захід 1, 2 захід та північний захід 1.

Під тилом ми розуміємо напрямок, протилежний фасаду. Багатоквартирний будинок має однаковий фасад і тил для всіх квартир, незалежно від того, куди виходять вікна квартири. Розглядаємо будинок як єдиний організм.


Дуже важливо! Земляні Ша, такі як 3 Ша, Ша 5 тигрів, Ша Лезвія, Ан Дзін Ша, вносять обмеження при будівництві та ремонті з порушенням стін, підлог, стель. Не можна копати землю у цих секторах. Але ці Ша не є заборонами для активності в секторах, не пов'язаної з руйнуванням стін та копанням землі.

Активізації у цих секторах проводити можна, якщо туди потрапили добрі енергії!

Після того, як захистилися від проблем, активізуємо те, що добре.

Будь-які активізатори добрих енергій фен-шуй потрібно ставити в добру дату, яка підходить особисто вам. Вибрати таку дату для кожного сектора допоможе Календар активізацій

Багатство. Мобільі на півдні та північному сході, можна також на півночі. А також знаходитися, працювати, ставити рослини, поміщати клітини з пташками та тваринами у ці сектори.

Фігурку коня на північ і скарбничку або рослину для активізації багатства поставити у вересні на захід.

Романтика Квіти в секторі кролика сход 2 (супер!) або кози ЮЗ1. Краще використовувати квіти з бутонами, які ось-ось розпустяться. Також можна ставити в потрібний сектор фото людини, схожої на партнера вашої мрії.

Просування для блогерів – працювати на півночі чи півдні.

Освіта. Північ (найкраще) та Південь – вчитися, поставити робочий стіл. Поставити фігурку пагоди на північному сході 3 для активізації академічних досягнень.

Кар'єра та подорожі – фігурка коня на півночі чи північному сході.

Допомога у вирішенні проблем – ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години – схід 2, захід 2, південний схід 3 (ша двері похорону не перешкода для активізатора, це земляне Ша)

Відчуття щастя - ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години на СЗ 3

Добрі години особисто для вас у будь-якому секторі можна вибрати за допомогою календаря активізацій.


Не забути прибрати! Активізатори та коректори попереднього місяця.

Усі перестановки найкраще зробити увечері 7 вересня.

Нехай вересень принесе нам лише красу, романтику та добру славу!


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее