Главная  >> Все статьи  >> Фен шуй на місяць свині 7 листопада – 7 грудня 2022

Карта зірок листопада дублює карту лютого 2022 року, що наводить на певні роздуми.

Сподіваюся, свиня все ж таки пригальмує тигра і місяць буде не таким віроломним, хоча, звичайно, потрібно бути готовими до недобрих сюрпризів. Про це напишу докладніше у прогнозі на місяць, а зараз рекомендації щодо Фен-Шуй.

Зате тепер усі ЗАВЖДИ запам'ятали масштаб лиха, який може принести комбінація 52, коли вступає до сектора з 5.

Не допускайте таких повторень у своїй нерухомості. Або якщо зібралися такі енергії, уникайте їх.

Північний схід – фінансовий сектор року отруєний у листопаді зіркою проблем 5 місяця. Нічого дуже поганого це не принесе, тому що благородна біла річна 8 не дасть 5 сильно пустувати. Але все ж таки, якщо у вас цей сектор сильно активізований, тоді краще поставте коректор «сіль, вода, монети» або дзвоніть дзвіночком час від часу.

Якщо двері вашої квартири знаходяться на ПС не позичайте і не давайте у борг у листопаді.

Південний захід – хвороби травної системи. Хвороби спини та кистей рук. Вас це стосується у випадку, якщо двері вашої спальні знаходяться на південному заході або якщо ви спите на південному заході південно-західної кімнати.

У цьому випадку профілактично сходіть до лікаря, а в кімнаті поставте металевий коректор. Але краще постарайтеся перемістити своє ліжко на весь рік до іншого місця.

Захід – сварки між жінками, плітки, поранення словом чи гострим предметом. Обов'язково поставити коректор-бамбук або солону воду.

Північний захід – травми ніг, кульгавість, хвороби печінки, конфлікти з владою, конфлікти між чоловіками. Поставте ємність зі стоячою водою для корекції, якщо використовуєте північний захід.

Північ – це добрий сектор 2022 року. І в листопаді він приємний для навчання, але з'являється ризик харчових та алкогольних отруєнь. Також, якщо це спальня або сектор дверей до спальні дорослої пари, є ризик, що чоловік почне заглядатися на молоду дівчину, і молода коханка може завагітніти. Дружині слід приділити більше уваги чоловікові.

Також може завагітніти і дружина, якщо вона молодша за чоловіка.

Ви в Інтернеті прочитаєте про корекцію солоною водою або бамбуком, але я вважаю річної 1 на півночі вже більш ніж достатньо для корекції.

Південь – народження ідей, зачаття людей. У листопаді особливо високі шанси зачаття з чоловіком, який набагато старший за жінку за віком (різниця понад 15 років).

Жінка на півдні крутитиме чоловіком як хоче, а він їй підкорятиметься. Є ризик конфліктів із владою у мешканців квартир із південними дверима. Виявіть мудрість.

Схід – моє улюблене! Швидкі гроші! Багатство ідей. Вагітність. Стартапи. Стрімкі починання. Ідеальна енергія для моторних людей. Шанси швидко приходять, але швидко йдуть, якщо надто довго розмірковувати.

Південний схід – академічні здобутки, увага ЗМІ, популярність, кар'єра, романтика! Є ймовірність зачаття.

 

Безпека

Проводити багато часу
Уникати проводити час
Схід, Південний схід, Південь, Північ
Північний схід, Південний захід


Коректори

«Сіль, вода, монети» та/або дзвіночок (дзвонити щодня)
Північний схід (листопад)
Метал для захисту від хвороб
Південний Захід (листопад)
Солона вода або водний бамбук
для захисту від травм, операцій та пліток
Захід (весь рік)

Нагадую, коректори потрібні тільки якщо ви КОРИСТУЄТЕСЯ сектором. Це означає

  1. ваша кімната у певній частині квартири
  2. двері до кімнати (щодо кімнати) у названому секторі
  3. двері квартири (щодо квартири) знаходяться у певному секторі

Ремонти

Починати ремонт
Схід, Південний схід, Південь
Уникати турбувати сектор навіть у продовження ремонту
(якщо ви не їдете на час ремонту)
Північний схід


Вагітність У листопаді найбільші шанси зачаття у пар із різницею у віці. На півдні, півночі та сході зачаття у парах де чоловік старший. На південному сході зачаття в парах, де старша жінка.

Також усі пари можуть використовувати північні кімнати з південними або східними входами, південні кімнати з північними входами та південно-східними входами. Шукайте правильну кімнату та працюйте над зачаттям. Шанси вагітності дуже високі!


В'їзди та ремонти У листопаді 2022 року можна в'їжджати до приватних будинків та квартир з тилом на схід, південний схід, південь, південний захід 1. У будинки з іншим тилом в'їжджати не потрібно.

Під тилом ми розуміємо напрямок, протилежний фасаду. Багатоквартирний будинок має однаковий фасад і тил для всіх квартир, незалежно від того, куди виходять вікна квартири. Розглядаємо будинок як єдиний організм.


Дуже важливо! Земляні Ша, такі як 3 Ша, Ша 5 тигрів, Ша Леза Меча, Ан Дзін Ша, вносять обмеження при будівництві та ремонті з порушенням стін, підлог, стель. Не можна копати землю у цих секторах. Але ці Ша не є заборонами для активності в секторах, не пов'язаної з руйнуванням стін та копанням землі.

Активізації у цих секторах проводити можна, якщо туди потрапили добрі енергії!


Після того, як захистилися від проблем, активізуємо добре. Будь-які активізатори добрих енергій фен-шуй потрібно ставити у гарну дату, яка підходить особисто вам. Вибрати таку дату для кожного сектора допоможе Календар активізацій 

Багатство. Мобілі на сході, можна також на півдні. А також знаходитися, працювати, ставити рослини, поміщати клітини з пташками та тваринами у ці сектори.

А на північному сході поставити фігурку коня.

Романтика Квіти в секторі кролика Схід 2, змії Південний схід 3 або кози Південний захід 1. Краще використовувати квіти з бутонами, які ось-ось розпустяться. Також можна ставити в потрібний сектор фото людини, схожої на партнера вашої мрії

Просування для блогерів – працювати на сході, надсилати повідомлення зі сходу. Південь – другий вибір.

Освіта. Південний схід (найкраще) та схід – вчитися, поставити робочий стіл. Поставити фігурку пагоди на північному сході 3 для активізації академічних досягнень.

Кар'єра та подорожі – фігурка коня на південному сході.

Допомога у вирішенні проблем – ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години – схід 2, захід 2.

Відчуття щастя - ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години на ПЗ 3.

Хороші години особисто для вас у будь-якому секторі можна вибрати за допомогою календаря активізацій


Час зміни сезону Час початку місяця свині 12:47 за часом в Україні (+2). 18:47 за часом у Пекіні (+8).

Коректори ставити перед початком місяця, але якщо не встигли зранку, то упродовж дня. Для встановлення коректорів енергій місяців не потрібно вибирати спеціальний час.

Не забути прибрати активізатори та коректори місяця собаки


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее