Главная  >> Все статьи  >> Прогноз на місяць металевого собаки (8 жовтня – 7 листопада 2022)

Стовп місяця зветься Квей Ганг. Серед багатьох трактовок є і така - це символ максимальної авторитарності, відірваності від соціальної дійсності.

Я на курсах учням називала його духом Сталіна, пов’язаним зі жагою екстремальної влади, надчутливістю, гіперпідозрілістю і підвищеною образливістю.

Коли дух проявляє нехороші властивості, він несе образи, претензії, небажання нести відповідальність, перекладання її на інших.

Є і хороші прочитання цього духа, але вони зустрічаються, зазвичай, коли дух у стовпі особистості. В такому разі можна казати про сильний внутрішній стрижень людини, про волю, стійкість та лідерських якості.

Найгірші ситуації дух принесе людям з елементами особистості дерева чи вогню. Згідно до класики «якщо Квей Ганг багатство чи влада, бідність може пронизати людину до кісток».

Надзвичайні неприємності металевий собака здатний принести тим, у кого є дракон у карті. Тільки з цієї трактовки витікає, що у дуже багатьох людей у жовтні може бути доволі складна фінансова ситуація через їх неуживливість.

Це я так, делікатненько. Насправді настане величезна фінансова катастрофа. Тут і метафізика не потрібна. Всі знають про війну в Україні, і наслідок цієї війни - енергетичну кризу, про договір ОПЕК про зниження видобутку нафти, про зруйновані газопроводи, а також про ядерні погрози з боку керівництва РФ.

Є обґрунтована думка, що доміно подій почне падати у жовтні. Наслідок цього ланцюжка подій – фінансова криза невірогідного масштабу. На фоні інших криз.

Але якщо інші проблеми умовно локальні, то фінансова криза – вона усюди.

У зв’язку з цим знаючі люди рекомендують поберегти грошики, перейти до консервативного режиму, не інвестувати, стримуватися у витратах, перевести збереження до відносно спокійних валют чи активів.  І я приєднуюсь до цих рекомендацій.

Я не малюю апокаліптичну картину, ні, величезні статки виростають з криз, це всі знають. Я до того, що не варто поспішати купляти, буде ще дешевше, ще будуть скидати за копійки нерухомість, бізнеси, коштовності…

Хоча б жовтень перетерпіти.

 І звісно у іпотеки, кредити, позики зараз влізати не час, стримайте свої апетити.

Квей Ганг – це завжди небажання йти на компроміс, відстоювання своєї позиції, завзятість, сміливість до кінця, негнучкість, жорстокість. Хоч в гарному, хоч в поганому прочитанні – це про твердість і дотримання наміченої мети.

Тому, жовтень не стане місяцем якихось договорів, поступок, угод, у яких будь-яка з сторін «прогнулась» чи здалась. Усі будуть ще більш твердо стояти на своїх позиціях.

Оглядаючись на події 60-річної давнини


Тільки ледачий метафізик ще не провів паралелі з Карибською кризою.

Саме у жовтні 1962 був її апогей, а зараз стовпи року і місяця повторюються, тому можемо очікувати загострення ситуації.

Напередодні початку року тигра я писала, що вважаю, що ЯДЕРНА війна не настане, саме проводячи паралелі з Карибською кризою. Кожен читав і слухав мене по-різному, хтось комусь переказував та викривляв інформацію.

Тому, повторюю, висловлюючись максимально чітко. Я вважаю, що ЯДЕРНОЇ ВІЙНИ не буде.

Під ядерною війною я розумію інтенсивні багаторазові застосування ядерної зброї, причому не в один бік. Ініціатор отримує у відповідь. Саме цього, з моєї точки зору, не буде. 

Але я не виключаю одноразового ядерного удару чи вибуху на ядерному об’єкті на території України, після якого може розгорнитися більш жорстокий сценарій розвитку подій, в якому на боці України братимуть участь інші ядерні держави. Наслідки ядерного вибуху зачеплять не тільки Україну, а шкоди своїм людям і своїм територіям сусідні цивілізовані країни не згодні допустити.

Тому, як і в травні, коли вірогідність нещастя була дуже висока (критично близько над реактором Запорізької АЕС літали ракети), я раджу у жовтні особливо тривожливим поїхати подалі. Краще до США, Тайланду, Балі, чи, якщо до Європи, то хоча б до Іспанії чи Португалії.

Я продовжую сподіватись, що нічого цього не буде, однак приводів хвилюватись у жовтні буде більш ніж досить, і якщо у вас панічні атаки, страх смерті, страх радіації, якщо ви тремтіти як осика - будьте подалі від можливих подій і новин.

Що до питання, коли найвищі ризики, винаходити велосипед я не буду, а просто візьму дату найнебезпечнішого моменту Карибської кризи, і знайду такий же стовп дня в жовтні 2022 року.

Пік кризи 27.10.1962 день земляного собаки (Квей Ганг, їх становиться 2 – місяць і день).

День земляного собаки 12.10.2022.

Поспостерігаймо, чи буде нагнітання ситуації в цей день.

Я б ще один день Квей Ганг додала - дублювання металевого собаки 24 жовтня, поряд з сонячним затемненням 25 жовтня.

У ці дні знаходимося ближче до сховищ, медітуємо, молимося, поводимося дружелюбно чи мовчимо, щоб не накаляти обстановку. І головне – використовуємо силу квей ганг собі на благо. Усвідомлюємо, як багато всього ми можемо зробити, наповнюємося стійкістю, мужністю та спокійною впевненістю у перемозі добра над злом, світла над темрявою.

Я хочу підкреслити, що ядерна тема і тема неядерної війни – це РІЗНІ теми, хоча вони і йдуть поруч. Потенційне врегулювання одного питання в жодному разі не означає врегулювання іншого питання.

І у зв’язку з цим хочу повернуться до свого аналізу карти Росії, що опублікувала у березні 2022 

Почитайте, якщо підзабули. Все працює. Знищення чи зменшення чисельності населення РФ йде повним ходом, і робиться руками влади.

Жовтень є знаковим місяцем, що запускає «вулкан». Під вулканом можна розуміти багато всього. Як мінімум, що РФ перестає бути зручним місцем для життя. Але також існує потенціал вибухів та пожеж у прямому та переносному сенсі. Дуже великий масштаб подій.

По карті України виходить що дуже багато металу приходить.

Метал для України – багатство. І метал у прямому прочитанні це зброя. Продовжаться постачання великої кількості озброєнь, потік піде ширшою річкою, ленд ліз на повну запрацює. І будуть значні фінансові вливання. Але метал несприятливий, тому багато зобов'язань, важко розплачуватися за це багатство і за зброю згодом доведеться. Але ж вибору немає. Інакше не вижити.

Враховуючи таку кількість зброї, успішний контрнаступ, звісно ж, буде продовжено. Але й обстріли по території  України також не припиняться.

Сподіваюсь, що позитивних новин буде більше!

«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее