Главная  >> Все статьи  >> Фен-Шуй на місяць собаки (8 жовтня – 7 листопада 2022 року)

Місячною зіркою жовтня буде скандальна трійка. Це зірка варвара. Дуже агресивна. Якщо ця зірка комусь і приносить багатство, то переважно отримане шляхом руйнування та пограбування.

А в парі з річною 5-ю неприємний тренд буде заданий - втрата грошей через шахрайство, програш в азартних іграх.

Головне, що кажуть зірки місяця - побережіть свої грошики. Слідкуйте за збереженням грошей та майна. Змінюйте своєчасно фінансові паролі, нікому їх не повідомляйте та не зберігайте на видному місці. Не забувайте включати сигналізацію за вашої відсутності. Не інвестуйте в сумнівні проекти та "вдалі" об'єкти, якщо вам не дають часу на роздуми.

СТОП швидким фінансовим рішенням. Спочатку думати, потім радитись із розумними людьми, потім робити. Обов'язково беріть паузу на роздуми та збирайте інформацію.

Не думайте, що зараз прийде найвигідніша пропозиція у житті, а далі інших пропозицій не буде. Більшості краще пропозиції цього місяця пропустити. Піти в режим збереження, поводитися консервативно.

Найбільш несприятливий Захід – важко домовитися, великі проблеми у спілкуванні, плітки та наговори, фізично проблеми з мовленням, горлом, дихальними органами, а також харчові та алкогольні отруєння, передозування наркотиками.

Зрозуміло, у тих, хто має подібні схильності, і хто використовує захід.

Якщо ваші двері знаходяться на заході, не позичайте і не давайте в борг цього місяця, не змінюйте нічого в житті, обов'язково використовуйте захист - "сіль, вода, монети" і щоденне продзвонювання сектора дзвіночком.

Південний захід – дика зірка хвороб. Проблеми травлення, проблеми у навчанні, проблеми із засвоєнням інформації. Краще не використовувати сектор. За потреби використання обов'язково поставте коректор.

Південний схід. Проблеми насамперед у дорослих жінок, які використовують цей сектор. Сварки матері та дочки, невістки та свекрухи – жінок різних поколінь.

Хвороби ШКТ, біль у животі. Дуже важливо, щоб під вплив цієї енергії не потрапляли жінки похилого віку і матері сімейств (з точки зору стародавніх китайців 45+, але давайте врахуємо велику тривалість життя зараз і скажемо 60+).

Корисний коректор від зірки хвороб.

Південь – на місяць сектор псується. Активне використання сектора може дати плітки, проблеми дихальних органів, проблеми, пов'язані з промовою. Особливо вразливі маленькі дівчатка, юні дівчата та люди з Гуа 7.

Все ще можна здобути славу, популярність, радість і свято, але найімовірніше вони будуть «отруєні» побічним ефектом у вигляді поганої репутації. Якщо ви не юна ніжна дівчина, і вважаєте, що поганої реклами не буває, «говоріть про мене все, що завгодно, тільки правильно називайте моє ім'я», тоді можна використовувати південь.

Північний захід – старий чоловік кривдить молоду дружину. Або начальник погано ставиться до підлеглих жінок. Конфлікти між чоловіками та жінками. А також недозволена негарна романтика, домагання, харасмент.

Якщо ви використовуєте північний захід, не вступайте в конфлікти з босами або дорослими чоловіками в цьому місці. Також можна використовувати ємність зі стоячою водою (каструлю або вазу літра на 3) як коректор, тоді і про кар'єру можна буде говорити в цьому секторі, і про успіх у культурній діяльності та у сфері краси та мистецтва.

Схід - біла зірка 1 змушує варварську 3 поводитися пристойно. Якщо ви спритні, то цей сектор принесе хороший поступ у бізнесі, потенціал оновлення, імпульс для старту нового проекту. Але не загравайтеся, не впадайте в ейфорію від успіху. У цьому підступність трійки, вона провокує виграти, а потім ловить тих, хто загрався, і вони втрачають те, що заробили. Це зірка гравців. Потрібно вміти вчасно вийти з гри, пригальмувати на піку або за крок до нього.

До речі, ледарів відправляйте на схід у жовтні, вони хоч щось почнуть робити.

Північ дивовижна. Гроші зароблені інтелектом. А також доходи від діяльності, пов'язаної з рідинами, водою, іригацією, рідкими корисними копалинами. Добре вчитися, налагоджувати контакти, шукати партнерів і ділових, і романтичних.

Це фінансовий сектор жовтня. Поставте маятник чи мобіль. Можна фонтанчик.

Північний схід – велике багатство. Дуже-дуже велике! «Купер золота і скрині нефриту» - так написано в класиці. У сучасному житті - це про доходи державного масштабу, доходи високопосадовців або доходи, отримані за посередництвом державних чиновників або військових.

Загалом, якщо потрібні дозволи від держави у вашій діяльності, якісь схвалення або ви берете участь у тендері, шанси на позитивний результат значно зростуть, якщо ви використовуєте північний схід.

Це найбільший грошовий сектор жовтня.

Обов'язково поставте активізатор, якщо його ще немає на ПС.

 

Безпека

Проводити багато часу
Уникати проводити час
Південь, Північ, Схід
Захід


Коректори

«Сіль, вода, монети» та/або дзвіночок (дзвонити щодня)
Захід
Метал для захисту від хвороб
Південний Захід (весь рік),
Південний Схід (жовтень)
Солона вода або водний бамбук
для захисту від травм, операцій та пліток
Захід (весь рік),
Південь (жовтень)

Нагадую, коректори потрібні тільки якщо ви КОРИСТУЄТЕСЯ сектором. Це означає

  1. ваша кімната у певній частині квартири
  2. двері до кімнати (щодо кімнати) у названому секторі
  3. двері квартири (щодо квартири) знаходяться у певному секторі

Ремонти

Починати ремонт
Південь (особливо Південь 1)
Уникати турбувати сектор навіть у продовження ремонту
(якщо ви не їдете на час ремонту)
Захід


Вагітність Захід та південний захід неприємні для вагітних, намагайтеся спати цього місяця в іншому місці.

Заборони для в'їздів та ремонтів, пов'язані з тилом будівлі. Не можна в'їжджати в новий будинок або квартиру, або починати ремонт у будинку або квартирі з тилом на 3 року або місяця, або 5 жовтій року або місяця, тилом на руйнівника року. 3 Ша у цій ситуації – це сектор у 90°. 5 - сектор 45°.

У жовтні 2022 року можна в'їжджати у приватні будинки та квартири з тилом на схід, південний схід, південь, південний захід 1 та половинка південного заходу 2. Північний захід 1 та половинка Північного заходу 2.

Під тилом ми розуміємо напрямок, протилежний фасаду.

Багатоквартирний будинок має однаковий фасад і тил для всіх квартир, незалежно від того, куди виходять вікна квартири. Розглядаємо будинок як єдиний організм.


Дуже важливо! Земляні Ша, такі як 3 Ша, Ша 5 тигрів, Ша Леза, Ша двері похорону вносять обмеження при будівництві та ремонті з порушенням стін, підлог, стель. Не можна копати землю у цих секторах. Але ці Ша не є заборонами для активності в секторах, не пов'язаної з руйнуванням стін та копанням землі.

Активізації у цих секторах проводити можна, якщо туди потрапили добрі енергії!

Після того, як захистилися від проблем, активізуємо добре.

Будь-які активізатори добрих енергій фен-шуй потрібно ставити в хорошу дату, яка підходить особисто вам. Вибрати таку дату для кожного сектору допоможе Календар активізацій 

Багатство. Ставте мобілі на північному сході та півночі. А також знаходіться, працюйте, ставте рослини, розміщайте клітини з пташками та тваринами на північний схід, північ та північний захід. Організуйте максимум активності у цих секторах, якщо хочете заробити більше грошей у жовтні.

Можна поставити скриньку з грошима (миску з дрібницями) або рослину для активізації багатства місяця на Північному заході.

Романтика Квіти в секторі кролика Схід 2 (персик року) чи південному заході 1 (тянь си року) – ефект приходить повільно, але триває довго або змії ЮВ 3 (тянь сі місяця) – швидко, але ненадовго. Краще використовувати квіти з бутонами, які ось-ось розкриються. Також можна ставити в потрібний сектор фото людини, схожої на партнера вашої мрії.

Освіта. Вчитися у жовтні найкраще на півночі, сході чи південному сході 3.

Кар'єра - фігурка коня на північному сході до кінця року. Ідеально – БУТИ на північному сході

Допомога у вирішенні проблем – ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години – схід 2, північний схід 3.

Для гарного настрою проводьте короткі 2-годинні активізації (без свічки, краще вентилятором або маятником) на північному заході 3.

Хороші години особисто для вас у будь-якому секторі можна вибрати за допомогою календаря активізацій

Не забути прибратиЯкщо є тимчасові активізатори та коректори, які не перелічені в цьому списку, приберіть їх. Наприклад, коректор від 5-ки (сіль, вода, монети або дзвіночок) на північному заході необхідно прибрати


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее