Главная  >> Все статьи  >> Прогноз на місяць металевої свині (7 листопада – 7 грудня 2022 року)
Ліс під водою

У січні 2020 року якраз перед початком пандемії ми всією родиною були у дивовижному місці – на озері Чао Лон у Таїланді.

Це штучне озеро. 30 років тому в горах збудували греблю, і дощова вода поступово наповнила надану ємність, вийшло величезне озеро глибиною 125м, найбільший резервуар прісної води в Таїланді.

І я там робила дивовижні фото, коли плавала на каное між верхівками затоплених вікових дерев.


Для мене як для практика Бацзи це були дивовижні кадри.

Частково це ілюстрація земної гілки свиня – у ній усередині приховані вода і дерево, дерево під водою.

Але ще більшою мірою це ілюстрація комбінації тигра і свині. Образ дерев, що затоплені водою. А враховуючи паросток води у стволі 2022 року, верхівки можуть навіть не стирчати.

Звичайно ж, я не скажу адресу, де саме таке затоплення може статися. Але ймовірність його у листопаді найвища. І йдеться не про дві затоплені вулиці, не про воду по коліно чи по пояс, а про воду, що покриває верхівки дерев.

Причини події можуть бути різними – це не лише війна в Україні та потенційний підрив греблі, яким нам постійно загрожують. В інших місцях на планеті також можуть бути потопи.

І зараз прийшли чинники часу, які можуть сприяти такого роду подіям.

Безперечно, ми сподіваємося на різні політичні інструменти для захисту людей. Але самим піклуватися про своє життя – наше найперше завдання.

Тому наполегливо рекомендую людям, які живуть у місцях потенційних затоплень виїхати в листопаді, якщо є така можливість.

Якщо немає такої можливості, запасіться плавальними засобами та простежте, щоб їх у вас не вкрали чи не реквізували. Майте запаси їжі та води ближче до даху будинку. Подумайте, як рятуватиметеся, якщо, не дай Боже, піде велика вода.

Вода пов'язана з інформацією та рухом, з комунікацією, зі страхами, з навчанням та передачею знань.

Води дуже багато. Коли чогось надміру, а в китайській метафізиці «одного замало, двох забагато», дві води – це вже надлишок, починаються перегини.

Інформації буде дуже багато, надмірно, в ній можна захлинутися, якщо намагатися в усьому розібратися. Потрібні береги – чітко відведений час для новин.

Цілком ймовірно, що багато хто вирушить у дорогу в листопаді, навіть якщо до цього не планував. У зв'язку з цим, рекомендую завжди мати документи в порядку, внутрішні та закордонні паспорти з довгими термінами дії.

Намагайтеся уникати поїздок на північний схід. Використовуйте КАЛЕНДАР ЩАСЛИВИХ ПОДОРОЖІВ для отримання бонусів від поїздок та для забезпечення безпеки в дорозі.

Звісно, енергії місяця можуть підштовхнути до переговорів. Але, якщо ви добре зрозуміли суть злиття свині та тигра, то це не переговори на рівних, не урахування інтересів усіх сторін, не компроміс, це дія силовими методами - розчавити, поневолити, знищити, втопити опонента. Тільки такі переговори можуть бути у листопаді, із «викручуванням рук». ПРИМУШЕННЯ.

Одна сторона отримує все, інша потрапляє у повну залежність і стає безпорадною.

Тому якщо навіть хтось щось підпише, коли місяць мине, все може відкотитися назад. Ніхто не любить бути у задавленому становищі.

Загалом ще не час великих домовленостей про новий устрій світу. Поки що триває гонка залякувань та тиску.

Холодні енергії несуть депресивні стани, особливо людям з холодними картами бацзи (це люди, хто народився восени та взимку та не має червоних символів у карті).

Зазвичай надходження таких депресивних енергій з часу приносить смуток на ринки та уповільнення зростання економіки. Це я так акуратно висловлююсь.

Економічна криза набирає обертів.

Звісно ж, у різних місцях по-різному. Але все ж таки, без обговорення з вашим Майстром не робіть великих покупок, не інвестуйте, не влізайте в кредити.

Я так добре пам'ятаю 2008 рік, коли люди виявилися змушеними платити кредити за квартири, які сильно впали в ціні. Я пам'ятаю ці історії, коли іпотека на $120к із відсотками, за квартиру, яка стала коштувати $40к.

Метал інь у стовбурі місяця – це символ чогось колючого ріжучого. Тому ймовірності поранень навіть у побутових умовах зростають. А в зоні бойових дій і поготів.

Цивільним дуже раджу виїхати у листопаді з-під обстрілів, бо ймовірність поранень зростає.

Метал та холод – знову тема легень та дихальних органів. Яка профілактика навіть не писатиму, ми всі стали експертами за попередні пару років.

А що ж нам робити з усією цією депресухою? Як жити?

Щасливо, звичайно. Використовувати енергії з максимальною користю та мінімальною шкодою.

Замість того, щоб тонути в потоці розрізненої та не завжди перевіреної інформації, добре піти вчитися, здобути знання.

Замість того, щоб випадково різатися і колотися, піти вколотися планово – ідеально здати кров як донор, але якщо стан здоров'я не дозволяє – здати аналізи, вколоти щось для краси чи оздоровлення.

Метал – це про голос. А вода – про передачу інформації.

Якщо підете навчатися вокалу, ораторству, іноземної мови, незабаром побачите добрі результати.

Різного роду договори краще відкласти на більш доброзичливий час. Якщо ви відчуваєте свою силу, тоді домовляйтеся і продавлюйте свої умови, але встигніть все оформити в листопаді у формі, що юридично зобов'язує.

У ціні буде тепло, і фізичне, і людське. Енергії вогню дуже потрібні. Якщо ви можете поїхати в теплий клімат, зробіть це. Лазня, сауна, зігріваючі процедури, якщо лікар дозволяє.

Намагайтеся влаштовувати невеликі свята. Зігрівайте теплом оточуючих. Якщо вам дуже важко, допоможіть тому, хто ще більше сумує, розвеселіть, розкажіть кумедну історію. Подаруйте теплі шкарпетки :)

Я дуже не люблю таких енергій, як зараз. Але ми пройдемо через них.

Якщо вже прийшла така мудра енергія, я йду в медитації, в глибокі практики і паралельно навчаюсь у трьох місцях. І само собою підтримую своїх учнів. Прокачуватиму мозок по максимуму. Як на мене – це чудове застосування енергії листопада.

І є ще одне чарівне застосування. Якщо ви давно планували стати батьками і не виходило, то зараз саме ідеальний час для зачаття. Особливо для тих, хто має сухі або гарячі карти.

Найприємніше прочитання злиття у бацзи – у тата та мами народжується дитинка :)

«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее