Главная  >> Все статьи  >> Нотатки Фен-Шуїста під час війни

Усім, хто цікавиться Фен-Шуй, відомо, що Україна знаходиться в географічному центрі Європи. І в роки, коли до центру приходить річна зірка 5, в Україні трапляються катаклізми.

Усі заздалегідь знали, що 2022 – саме такий рік, рік величезної проблеми, але, звичайно, мало хто уявляв масштаб. А зараз у серпні зірка місяця 5 прибула до центру, і дублікат подвоївся, ще більше акцентуючи серйозні події.

Але я не збираюся згущувати фарби і когось лякати. Зараз про інше.

Про геніальність людей у ​​вищому керівництві країни, або про геніальність рекламників, креативників. Не знаю, хто це вигадав, ініціативу приписують Кабміну, Міноборони, МВС, ДСНС, Нацполіції та Військово-цивільній адміністрації Києва.

Але вкинув її, напевно, хтось рангом нижче.

Так ось – знімаю капелюх перед цією людиною.

5 - це дуже велике Ша.

Боротьба з верховним злом Фен-Шуй, із зіркою 5 жовта, здійснюється за допомогою елемента металу. Все просто - зірка має земляну природу, і метал у циклі відтворення послаблює елемент землі. І тоді п'ять шкодить менше.

З цієї причини в боротьбі з 5 часто використовують співаючу чашу, дзвін, звуки фортепіано або інші мелодійні чисті металеві звуки.

Або додають металеві предмети.

Є й інші технології, але зараз про метал.

На Хрещатику до Дня Незалежності України організували «парад» розбитої російської військової техніки.

Видовище, насправді, жахливе та вражаюче. На проїжджій частині Хрещатика виставили цілу армію залізних трун. Іржавих, горілих, покручених, або на вигляд цілих і ніби готових до бою.

ЦЬОГО БАГАТО, але зрозуміло, що це незначна частка, і коли уявляєш кількості цього металу, з якого розстрілювали і продовжують розстрілювати мирні українські міста та селища, школи, лікарні, пологові будинки, університети, торгові центри, волосся дибки встає.

Військова техніка, що стріляла, - це безумовне Ша. І коли вже припало Україні отримати Ша в серці, його взяли і привезли. У вигляді металобрухту.

ГЕНІАЛЬНО!

Це СУПЕР АКТИВІЗАЦІЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ центру. Зрозуміло, що очікуючи на можливі удари по центрах прийняття рішень, Урядовий квартал у Києві буде порожнім увесь наступний тиждень, усіх перевели на віддалену роботу, щоб урятувати життя людей. Зрозуміло, що багато інших заходів захисту вживаються на різних рівнях. Але цей «парад металевих трун» – дуже потужний метафізичний захист.

Вважається, що у приміщенні центр захистити не можна, але на вулиці 100% можна. А там дивишся спрацює захист і на інші місця. Я дуже на це розраховую.

А ви, якщо боїтеся наступного тижня, щодня вранці та ввечері в центрі квартири, в якій знаходитесь гудіть чашею, що співає, або дзвоніть дзвіночком мелодійним звуком. І думайте про мир та безпеку.

І накривайте подумки захисними куполами свої домівки, своїх близьких, свої райони та міста. На що вистачить сили.

З наступаючим Днем Незалежності!



«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее