Главная  >> Все статьи  >> Яскраве сонце над зеленою горою


5 квітня ми заходимо в місяць вогняного дракона, який з величезною часткою ймовірності починатиме виявляти знакові події року водного кролика.

Цей допис про те, як вогненний дракон здатний вивести кролика з туману. Висловлюючись езотеричною мовою – це місяць позбавлення Тайсуя значної частини повноважень.

Для тих, хто вперше почув цей термін – Тай Суй – це князь року, найсильніша енергія у році, представлений стовпом кожного року. У 2023-му це водний кролик.

У великих прогнозах Тай Суй – це імператор, верховний ватажок, імператор, Президент.

Також вогненний дракон здатний розвіяти туман цього року та висвітлити багато речей, які ховалися. Це місяць початку виведення брехунів на сцену, початку викриття великих фейків.

Про водного кролика розповідала у прогнозах на 2023 рік. Дуже детально на сайті feng-shui.ua у розділі Статті, актуально про 2023 рік.

Вогняний дракон – це образ яскравого сонця над зеленою горою. А під горою долина із озером.

Сам дракон – земля ян – це гора.

А всередині дракона прихована вода, тож дракона часто називають озером у горах.

Також усередині дракона приховано дерево інь, тому говоримо про гору, вкриту зеленню.

А тепер дивимося на два стовпи поряд. Дерево інь знаходиться у драконі на другому рівні прихованих символів. Це називається пастка.

Ми говоримо дерево інь (кролик) потрапляє в пастку в дракона. Інакше кажучи, їм тепер можна маніпулювати. Він підкорятиметься наказам дракона.


Дракон є сховищем води, і води інь, і води ян. Він збирає, зрештою, будь-яку воду.

Але можна й просто сказати – яскраве сонце випарює воду у небесних стовбурах.

У перекладі на людську мову – людині, хто призначив себе володарем світу, пупом землі, верховним лідером усіх лідерів, хто не зважає на думку інших, навіть дуже високопоставлених людей, тому що уявив себе ВОЛОДАРЕМ, такому буде несолодко у квітні.

 

Про академічний потенціал для бунтарського потенціалу квітня

Стовп вогню ян на драконі має енергетичну фазу школа, що дуже добре для школярів, студентів, абітурієнтів, а також усіх, хто хоче чогось навчитися у цей час.

Завдяки наявності дерева всередині дракона, вогонь місяця отримує ресурси, а в компанії з освітньою фазою цей місяць просто створений для отримання міцних знань.

Дерево інь для вогню ян – це прямий ресурс. Люди отримають справжні правильні знання.

Вода інь – це правильна влада. Коли правильна влада породжує правильний ресурс, вас підтримують вчителі, а також верховна влада створює сприятливі умови для навчання.

Подавайте цього місяця найамбітніші запити про освіту, буде багато шансів їх задоволення.

Якщо дивитися на приховані, вода виробляє дерево, яке контролює землю. Дії перебувають під контролем розуму.

Земля ян та вода інь здатні скомбінуватися у вогонь, тому що третій елемент – дерево, що підтримує вогонь. У цьому випадку ресурс підтримує людей, і люди виявляються, стають помітними, і вони дружать, спілкуються, збираються до команди. За допомогою елемента знань народжується елемент друзів. А з чого він народжується – з правильної влади – чиновників та насолоди – непокірних людей. Образ того, що всі люди – і наймані працівники та підприємці, добре подумали, об'єдналися і вирішили проявитися – заявити про свою думку, свої бажання, свої права.

У різні дні місяця злиття буде або чи не буде існувати. І це впливатиме на настрій людей, дуже сильно. Одного дня нерішучість, виваженість, продуманість. Іншого дня - збори, об'єднання в команду та яскравий вияв групи людей.


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее