Главная  >> Все статьи  >> Фен-Шуй у квітні 2023 (5 квітня – 5 травня)

Місячною зіркою квітня буде зірка влади. Комбінація у центрі говорить про загальні теми місяця, вона дуже конфліктна.

У найрадикальніших прочитаннях – це самогубство через повішення. Але таке читання буває лише в дуже специфічному оточенні, коли дорога чи річка дуже тісно, тугою петлею обіймає будівлю. Тому навіть якщо десь таке почуєте, не панікуйте. Це занадто окремий випадок.

А ось хвороби, при яких утруднено дихання, астма, епілепсія, хвороби печінки – це тренд місяця. Тому, якщо у вас є такі діагнози, зараз час профілактичного лікування.

Поранення металом – це найактуальніша тема місяця для українців. Я поставлю велику ємність із водою в центрі квартири, хоч це і не є загальноприйнятим методом, оскільки центр не прийнято коригувати.

Планова невелика хірургія або лікування у стоматолога - чудовий захист, але встигніть до затемнень, до 18 квітня.

 

Хороші сектори квітня – захід, південь, південний захід, прийнятний північний схід. Проводьте час у цих частинах квартири, там спілкуйтеся, галасуйте, стукайте, а в небезпечних секторах намагайтеся проводити менше часу.

Починаю з поганого і рухаюся у бік гарного.

Північний захід – найнесприятливіший сектор року. У квітні він екстремально злий.

Намагайтеся не використовувати північний захід (не бути у північно-західному приміщенні, не бути у приміщенні з дверима на північному заході).

Якщо змушені використовувати північний захід, є ризик хірургічних втручань, поранень гострими предметами, харчових отруєнь, проблем із горлом, ротом, зубами, мовою. Перший ефект - плітки з жахливим перекрученням фактів.

Якщо вхід до вашої квартири на північному заході, не змінюйте нічого в житті, не берыть і не давайте гроші в борг весь рік. Найкраще, що можна зробити – виїхати з такої квартири до кінця року.

Коректор «Сіль, вода, монети» або дзвіночок, але цього мало, якщо постійно використовуєте сектор. Це пом'якшення проблеми, але не її скасування.

Південний схід - постарайтеся не використовувати у квітні. Якщо вимушені використовувати, ймовірні крадіжки, пограбування, програш в азартних іграх чи ризикованих інвестиціях, проблеми з печінкою та жовчним міхуром. Поспіть у іншій кімнаті, якщо можете. Якщо не можете, хоч би пересуньте ліжко у добрі зірки щодо кімнати.

Якщо вхід до вашої квартири на південному сході, не змінюйте нічого в житті, не беріть і не давайте гроші в борг у квітні.

Коректор «Сіль, вода, монети» або дзвіночок, але цього мало, якщо постійно використовуєте сектор. Це пом'якшення проблеми, але не її скасування.

Схід – сварки між жінками різних поколінь. Хвороби репродуктивних органів та грудей, біль у суглобах, ревматизм, інсульт, цукровий діабет.

Не спіть на сході, як мінімум, не спіть на сході східної кімнати і намагайтеся не спати в кімнатах зі східними дверима. Якщо нічого не можете змінити, відвідайте до лікаря – це найкращий захист. Коректор – метал.

Північ – несприятлива для здоров'я, особливо зору і серцево-судинної системи. Важко вчитися. Прийшла енергія тупості, витончено висловлюючись - уповільнення розумових процесів. Якщо ви працюєте на півночі, справи можуть почати буксувати.

Здайте аналізи, сходіть до лікаря, якщо використовуєте північ. Коректор – метал.

Якщо потрібно вчитися, перейдіть в інше місце.

Північний схід – добрі енергії для бізнесу – швидке зростання, нові ідеї, а також неприємні енергії для здоров'я – алергії, висипання на шкірі, запалення дихальних органів. Неприємні енергії для стосунків – проблеми через плітки.

Загалом з цим можна жити, для здоров'я – профілактика, для стосунків – говорити про людей добре.

Коректор – солона вода чи водяний бамбук.

Південний захід – хороша бадьора енергія для активних людей. Стрімкий прогрес, зростання у кар'єрі у менеджерів, успіх у агресивному бізнесі.

Не будьте занадто азартні – після виграшу може бути програш, одного виграшу для цієї енергії достатньо.

Для пасивних та лінивих людей може принести сварки.

Південь – дуже сприятлива енергія для тих, хто заробляє силою розуму, для навчання, знаходження нових партнерів. Зростання доходів всім, хто використовує південь.

Тут спати та працювати. У кімнатах з південними входами проводити час з приводу.

Мобілі для активації багатства.

Захід – кар'єрний сектор. Зростання доходів, хороша дисципліна, допомога чиновників, можливість отримати підвищення із збільшенням зарплати.

Тут спати та працювати. У кімнатах із західними входами проводити час за будь-якою нагодою.

Мобілі для активації багатства.

 

Безпека

Проводити багато часу
Уникати проводити час
Північ, Захід, Південний захід, Північний схід
Південний схід, Північний Захід


Коректори

«Сіль, вода, монети» та/або дзвіночок (дзвонити щодня)
Південний Схід, Північний Захід
Метал для захисту від хвороб
Схід, Північ
Солона вода або водний бамбук
для захисту від травм, операцій та пліток
Північний схід

На північному заході – сіль, вода, монети. Якщо віддаєте перевагу брязкіту дзвіночком або чашею від 5, тоді додайте просто вазу із солоною водою.


Ремонти

Починати ремонт
Уникати починати ремонт
Північний схід
Північний Захід, Південний схід

 

Вагітність. Уникати спати на північному заході чи південному сході або в кімнатах із дверима на північному заході чи південному сході.

Для зачаття використовувати вісь північний схід-південний захід. Спальня на північному сході (або ліжко у спальні на північному сході) із дверима на південному заході. Спальня на південному заході (або ліжко у спальні на південному заході) із дверима на північному сході.

Заборони для в'їздів та ремонтів, пов'язані з тилом будівлі. Не можна в'їжджати в новий будинок або квартиру, або починати ремонт у будинку або квартирі з тилом на 3 Ша року або місяця, або 5 жовта року або місяця, тилом на руйнівника року. 3 Ша у цій ситуації – це сектор у 90°. 5 - сектор 45°.

У квітні 2023 року можна в'їжджати тільки в будинки з тилом на північ, північний схід, з великою обережністю на схід 1 або схід 3.

Під тилом ми розуміємо напрямок, протилежний фасаду.

Багатоквартирний будинок має однаковий фасад і тил для всіх квартир, незалежно від того, куди виходять вікна квартири. Розглядаємо будинок як єдиний організм.


Дуже важливо! Земляні Ша, такі як 3 Ша, Ша 5 тигрів, Ша Леза, Ан Дзін Ша, вносять обмеження при будівництві та ремонті з порушенням стін, підлог, стель. Не можна копати землю у цих секторах. Але ці Ша не є заборонами для активності в секторах, не пов'язаної з руйнуванням стін та копанням землі.

Активізації у цих секторах проводити можна, якщо туди потрапили добрі енергії!

Після того, як захистилися від проблем, активізуємо добре.

Будь-які активізатори добрих енергій фен-шуй потрібно ставити в хорошу дату, яка підходить особисто вам. Вибрати таку дату для кожного сектора допоможе Календар активізацій

Багатство. Ставте мобілі, рослини, поміщайте клітини з пташками та тваринами на південь, захід чи північний схід.

Працювати краще на півдні, заході, північному сході, південному заході.

Романтика Квіти в секторі щура – північ 2, або коня південь 2. Краще використовувати квіти з бутонами, які ось-ось розпустяться. Також можна ставити в потрібний сектор фото людини, схожої на партнера вашої мрії

Освіта. Вчитися у квітні найкраще на півдні та південному заході.

Кар'єра – фігурка коня на півночі 2. Знаходьтеся на заході чи південному заході, тут найкращі кар'єрні енергії у квітні.

Допомога у вирішенні проблем – ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години – Південь 2.

Відчуття щастя - ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години на півночі 2.

Хороші години особисто для вас у будь-якому секторі можна вибрати за допомогою календаря активізацій


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее