Главная  >> Все статьи  >> Фен Шуй у місяць металевої мавпи (7 серпня - 7 вересня)

7 серпня о 21:25 за часом в Україні настає місяць металевої мавпи. Правлячою зіркою місяця буде 2 – зірка хвороб. Слід приділити увагу темі шлунково-кишкового тракту, стежити за дієтою, але головне простежити, щоб була підтримка здоров'ю на рівні ФШ, у цьому випадку місяць пройде м'якше.

Північний захід і північний схід – найнесприятливіші сектори. Їх відвідала річна та місячна зірка лих. Краще не використати. Якщо використовуєте, ставте коректор і намагайтеся не бути в згустку поганих енергій - північному заході північного заходу, північному сході північного сходу, північному сході північного заходу і північному заході північного сходу - не нашаровуйте погане на рівні великого і малого тайчі.

Якщо вхід до вашої квартири на північному заході або північному сході, не змінюйте нічого в житті, не беріть і не давайте гроші в борг.

Коректор - "сіль, вода, монети" або дзвеніти дзвіночком щодня.

Схід – критично неприємний для здоров'я у серпні. Зірка хвороб року цього місяця стає дикою. Гострий перебіг хвороб, сильне запалення, надвисокі показники тиску.

Тому постарайтеся не використовувати схід у своїх будинках – не спати на сході, не спати в кімнатах із дверима на сході. Якщо не можете ухилитися, використовуйте коректор і посуньте ліжко з кута з поганими енергіями (В, СЗ, СВ).

Найкращий захист від зірки хвороб – здати кров як донор, просто здати кров чи відвідати лікаря. Коректор – метал.

Захід – добре для кар'єри у чоловіків. Погано жінкам – шкода від дорослих чоловіків та босів. Зради дружин, втеча дружин від деспотичних чоловіків. Якщо поставити на місяць стоячу воду в західний сектор, вся проблема жіночих страждань буде знята. І це буде кар'єрний сектор та академічний сектор. Але тема забороненого кохання поза шлюбом залишиться.

Північ – багато позитиву та щастя, але є побічні ефекти. Дуже гостра тема спокуси та сексуальної розбещеності. Жінки активно спокушають чоловіків. Все закінчується плітками, але в процесі багато радості та задоволень. Якщо ви використовуєте північ і не хочете, щоб інша жінка спокусила вашого партнера, активно фліртуйте з ним самі. Весь місяць.

Коректор – елемент землі. Наприклад, великий напівдорогоцінний камінь або ВЕЛИКА ваза з морською галькою.

Південний схід, Південь та Південний захід чудові. Переміщайтеся до цієї частини будинку.

Південний захід – багато грошей. Особливо сприятливо тим, чиї доходи пов'язані з темою напоїв, рідин, меліорацією, водним господарством, а також тим, хто заробляє розумовою працею.

Південний схід – гроші у конкурентному бізнесі. Запрацюють найшвидші і нахабніші. Ризик програшу в авантюрах, якщо не розрахувати масштаб небезпеки. Тема така - спочатку виграєте, але потім втрачаєте пильність і програєте, тому стратегія - взяти перший куш і вийти зі справи, вчасно зупинитися.

Південь - найкраще, що існує в зірках, що летять, «Купер золота і скрині нефриту». Добре для кар'єри та для набуття багатства. Якщо можете спите, працюєте, їжте, живіть весь цей місяць у південному секторі. Якщо не можете, обов'язково встановіть активізатор.

 

Безпека

Проводити багато часу
Уникати проводити час
Південний схід, Південний захід, Південь
    Північний захід, Північний схід



Коректори

«Сіль, вода, монети» та/або дзвіночок (дзвонити щодня)
Північний захід, Північний схід
Метал для захисту від хвороб
Схід
Солона вода або водний бамбук
для захисту від травм, операцій та пліток
Північ


Ремонти

Починати ремонт
Уникати починати ремонт
Південний схід 1, Північ 1, Північ 3
Північний захід, Північний схід

  

Вагітність. Для зачаття використовувати мікс півночі та південного заходу (північна кімната з дверима на південному заході, південно-західна кімната з дверима на півночі) або півночі та південного сходу (північна кімната з дверима на південному сході, південно-західна кімната з дверима) на півночі)

Для спальні вагітних весь рік не підходять північно-західні, східні кімнати та кімнати з дверима на сході чи північному заході.

У серпні північний схід також додає ризиків для вагітних. Якщо вимушені використовувати, ставте коректори.

Заборони для в'їздів та ремонтів, пов'язані з тилом будівлі. У серпні 2023 року не можна в'їжджати в будинки з тилом від середини південного сходу, південь, південний захід, захід до середини північного заходу.


Багатство. Мобілі на півдні. На північному сході фігурка коня, на південному заході (або на півдні) рослина або скарбничка з грошима.

Романтика Квіти в секторі щура північ 2 або коні Південь 2. Краще використовувати квіти з бутонами, які ось-ось розпустяться. Також можна ставити в потрібний сектор фото людини, схожої на партнера вашої мрії.

Просування для блогерів – працювати на півночі, надсилати повідомлення з півночі.

Освіта. Північ чи південний захід – навчатися, поставити робочий стіл.

Кар'єра та подорожі – фігурка коня на північному сході. Бути на південному сході або південному заході.

Допомога у вирішенні проблем – ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години – південний схід 1, південь 2.

Відчуття щастя - ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години на півночі 2.

Хороші години особисто для вас у будь-якому секторі можна вибрати за допомогою календаря активізацій



«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее