Главная  >> Все статьи  >> Про листопад 2023

Ми увійшли в місяць водної свині року водного кролика (7 листопада – 7 грудня 2023 року).

Підсумки всіх подій року побачимо у листопаді. Цей найбільш насичений місяць року. Небесний стовбур місяця – Вода інь, як у Князя року.

Багатьом буде страшно. Це слово не з мого лексикону, але воно недаремно витає у просторі. Це апогей залякування, страху, туману з суперечливих фейків, що розриває психіку нестійких людей на частини.

Найтемніша ніч перед світанком. І зараз саме такий час.

Загалом стовп вода інь на свині - це останній стовп у циклі 60 цзя цзи. Коли я навчалася у Майстра Мімі Мурхауз, китаянки з Кембриджу, близької учениці Яп Чен Хая, ми багато обговорювали цей стовп. У її картині світу він найгірший із 60-ти, бо останній. Це кінець циклу. Час, коли рівень енергії дуже низький.

Мої аргументи були про те, що є люди, кому ця енергія сильної води є сприятливою.

Але в глобальному сенсі вона, звичайно ж, має рацію. Це справді фінал багатьох процесів.

Ми з вами, як ніхто інший, знаємо справжнє значення слова ТРАНСФОРМАЦІЯ. Це не прекрасне та комфортне явище, що дає старт кращому життю. Це про «померти і знову народитися». Це про кров, смерть, пекло на землі, страждання та жахливі речі, які потрібно пройти з гідністю для того, щоб мати шанс.

Хороша новина – це шанс ЗАВЕРШЕННЯ. Починати нічого масштабного довгострокового зараз не потрібно, а ось підбивати підсумки, знаходити спосіб закінчувати щось, вдалий момент.

Також зараз слушний час, щоб трансформувати процеси в іншу якість. Оскільки вони йшли до цього, вести справи далі не вдасться. Час змінювати і змінюватися. Час вийшов.

До 7 грудня триває цей завершальний період.

З 7 грудня прийдуть нові енергії, почнуть розвіюватись страхи та фейки, вони ще потримаються до лютого, але вже не будуть такими страшними.

Потрібно пережити листопад – зберегти оптимізм, віру в людей, уміння радіти життю та бачити у світі прекрасне.

Всі радісні технології нам на допомогу. Лазні, сауни, спілкування біля каміна чи багаття, свічки, відкритий вогонь, йога, медитації, молитви. Червоний колір в інтер'єрі та одязі, тепла їжа, ні холодним, замороженим та розмороженим продуктам. Теплий одяг, ноги та голова в теплі. Прогулянки опівдні, поки сонце в зеніті.

І ще одна важлива порада листопада – мийте руки перед їжею ЧИСТОЮ ВОДУ. Пийте лише ЧИСТУ ВОДУ. Якась інфекція може передаватися у цей час. Вода інь у стовбурах – це те, що поширюється дрібними крапельками, а вода ян у гілках з компанії коней, що подорожують, це розносить. У мене спливає в голові картинка зіпсованої води або брудного повітря з поганими домішками. Нічого критично небезпечного, якщо не бути надто безтурботним. Просто зверніть увагу.

Україна у листопаді


Немає зіткнень. Війна МІЖ ЕЛЕМЕНТАМИ дерева та металу стримується. Злиття захищає від зіткнень.

Той сценарій, що бачу, не можна писати в публічний ефір прямим текстом. Мої слова можуть вирвати з контексту, перевернути і цитувати не так, як я хотіла сказати. Тим більше що є різні варіанти читання.

Ті, хто знає бацзи, прочитають. Я залишаю картинку та напишу пару тез.

Пам'ятаємо, що дерево у карті України – це території, ресурси, надра. Метал – багатство, але також техніка, зброя у поточному періоді часу.

Земля – населення.

Вода – влада, закони, правителі.

Вогонь – партнери та суперники.

Скування, трансформація, можлива зміна статусу в темі елемента дерева дозволяє зупинити зіткнення з елементом металу, припинити знищення металу. Це читання, яке не хочу писати прямим текстом. Але це дуже сильний тренд.

Інший варіант читання - "ОБ'ЄДНАННЯ" в елементі дерева, грамотне використання внутрішнього ресурсу за допомогою ЗОВНІШНЬОГО менеджменту дозволяє зупинити бій. Ресурсу - дерева стає так багато, і він стає настільки сильним, що метал не може більше його руйнувати, образ складаного ножа, що ламається об колоду.

Ресурс зміцнюється та трансформується у сильний завдяки ЗОВНІШНІЙ ВЛАДИ.

Причиною всіх процесів є сильна влада. Це влада зі сторони, не зсередини. І ця зовнішня влада здатна продавити мирне рішення.

За картою початку війни листопад 2023 року також виглядає місяцем, коли світові лідери можуть виявити волю і знайти спосіб зменшення кровопролиття.

Не вносіть, будь ласка, інший зміст у мої слова. Я жодного слова не говорила про юридичне завершення війни, про мир на прийнятних умовах.

Імовірність зупинки, перемир'я чи заморозки зараз дуже висока. Подобається нам це чи ні, це те, куди зовнішні сили нас підштовхуватимуть. Це якщо ми залишилися такими самими. Це найочевидніше читання.

А інше читання – новий союз, в якому сторонні менеджери вчать нас грамотно розпоряджатися тим, що є, ми приймаємо їхнє керівництво та погоджуємося з нововведеннями, та впроваджуємо знання з боку (нові технології). Тоді нові технології допомагають створити умовну «парасольку» над нами. Захист виходить непробивний.

Цей другий сценарій, звичайно, виглядає оптимістичніше, але фізично ми з вами розуміємо, що за місяць таке не робиться. Якщо базу підведено давно, і зараз завершення етапів узгодження, добре. Але якщо ще нічого подібного немає, то швидше піде перший сценарій.


Росія у листопаді


Смертність та вихід населення зменшується. Злиття захищає від зіткнення. Цього місяця немає зіткнення влади із населенням. У владі відбувається трансформація. Було дерево – тигр, стало також дерево, але інше. Як начебто влада поводиться інакше стосовно людей, а точніше владі не до людей, людей залишили на якийсь час у спокої, і вони зітхнули з полегшенням, поки керівництво зайняте своїми процесами.

Цього місяця скоріше є дим, але немає вогню. Дерево вологе і не горить, просто димить.

Актуальна тема грошей. Вона у фокусі. Враження, що гроші є, приходять, але вони кудись зникають. Ті, що у стовбурах, перетворюються на несприятливий ресурс (непотрібні марні придбання). Ті, що у гілках, повністю йдуть на потреби уряду.

Всі люди, які знають метафізику, розуміють, що реальні події в РФ почнуться в 2025, пік їх припаде на 2026 і 2027, і тільки після цього країна глобально зміниться.

А поки що навіть якісь можливі зміни у владі не призведуть до системних змін.


З усього сказаного вище зроблю акуратне припущення, що війна в листопаді перейде в менш кровопролитну фазу. Залякування, ІПСО та фейки – ядерка, хімічна зброя, холодна зима без світла, тепла, їжі та води, зрада… – цього буде як завжди надміру. Сподіваюся, ви виростили товсту шкіру та вдосконалили критичність розуму.


Всім миру та радості!


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее