Главная  >> Все статьи  >> Прогноз на серпень 2023

Металева мавпа – місяць безкомпромісності, жаги до справедливості і правосуддя.

Це швидка енергія, дуже активна, образ розмахування шашкою, голови винних летять на всі боки.

Я думаю, це місяць багатьох гучних відставок та судового переслідування корупціонерів із дуже високих рівнів влади.

Сам стовп місяця дуже гарний – небо та земля в гармонії. Стовбур сидить міцно і має сильний корінь. Це час, коли люди знають чого хочуть.

Це час чесності. Що внизу, те й нагорі. Люди що думають, те й кажуть, те й роблять. Сама енергія металу – вона про чесність, порядок та порядність. А коли і в небі, і на землі - це дуже потужне. Усі це побачать.

Стовпи року та місяця вступають у таємну комбінацію, це говорить про переговорний процес. Він поки що кулуарний. Але домовленості узгоджуються дуже ясні та чіткі, які юридично зобов'язують.

У контексті війни — це, мабуть, найжорстокіший і най кровопролитніший місяць 2023 року. Я про це говорила і писала багато разів – і у прогнозі на рік, і у статті про терміни завершення війни та у статті про липень натякала, що треба готуватися.

Мій прогноз про кривавість цього місяця заснований на моменті початку війни, карті 4 стовпів України та карті 4 стовпів Росії.


Гарна новина. Після місяця мавпи інтенсивність бойових дій має стати меншою.

До цього є посилання в липневому прогнозі. Якщо пропустили, почитайте «Прогноз на липень 2023» 

Радісні новини для України та українців теж будуть. Але скоріше до кінця місяця. 24 серпня – 14 вересня 2023 року період ретроградного Меркурія.

Ретроград – це зворотний рух. І, за моїми спостереженнями, саме в періоди ретроградності Меркурія йдуть дуже активні бойові дії та повернення територій.

У вересні 2022-го під час Ретроградного Меркурія було звільнення Харківської області.

Це значною мірою сприятливий час для України, оскільки Незалежність України проголошено саме в період ретроградного Меркурія.

Само собою, в районі Дня Незалежності України Росія кошмаритиме обстрілами, вбиватиме мирних громадян, руйнуватиме будинки та громадянську інфраструктуру з ще більшим розлюченістю, ніж зазвичай.
Нам не звикати.

Будь ласка, дотримуйтесь заходів безпеки з ще більшою ретельністю, ніж зазвичай, особливо в 20-х числах серпня.
Дітей і дуже недовірливих жінок по можливості відправте відпочити закордон у серпні.

.

 

У Росії вибухи, пожежі та розхитування владної вертикалі продовжаться. Сокира (металева мавпа) енергетично «нарубає дров» з тигра періоду удачі. І підкине їх у багаття з 3-х коней карти.

Тигр – це влада, і вона руйнуватиметься. Як мінімум будуть відставки дуже високопоставлених людей.

Солдати, що навоювалися, і колишні карні злочинці, які отримали амністію від кримінального переслідування в нагороду за вбивства українців, повертатимуться назад до РФ. І вони будуть дуже погано налаштовані по відношенню до влади і можуть виступити тією самою «сокирою», яка підрубує стовбур системи.

У фінансовому плані для Росії у серпні можуть бути і позитивні події. Можливо, буде укладено якийсь великий міжнародний контракт чи скасують частину фінансових санкцій в обмін на щось.

До речі, металева мавпа – це транспортний засіб. Велике. Як танкер чи величезний корабель. Я б не здивувалася, якби протягом місяця уклали нову зернову угоду та знову почали возити зерно з українських портів.

Про особисті карти людей та тенденції серпня напишу окрему нотатку.

Дорогі Українці, бережіть себе та своїх близьких. Сподіваюся, це останній такий жорстокий місяць цієї війни. Витримаємо його, а далі все піде на лад!


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее