Главная  >> Все статьи  >> Фен-Шуй на місяць бика (5 січня – 3 лютого 2024 року)

Місячною зіркою січня буде зірка влади.

Комбінація у центрі говорить про загальні теми місяця. Вона дуже конфліктна.

У найрадикальніших прочитаннях – це самогубство через повішення. Але таке читання буває лише в дуже специфічному оточенні, коли дорога чи річка дуже тісно, тугим зашморгом обіймає будівлю. Тому навіть якщо десь почуєте, не панікуйте. Це надто окремий випадок.

А ось хвороби, при яких утруднено дихання, астма, епілепсія, хвороби печінки – це тренд місяця. Тому, якщо у вас є подібні діагнози, зараз саме час профілактичного лікування.

Поранення металом – це найактуальніша тема місяця для українців. Я поставлю велику ємність із водою в центрі квартири, хоч це і не є загальноприйнятим методом, оскільки центр не прийнято коригувати.

Планова невелика хірургія або лікування стоматолога – відмінний захист.

Хороші сектори січня – захід, південь, південний захід, прийнятний північний схід. Проводьте час у цих частинах квартири. Спілкуйтеся, галасуйте, стукайте, а в небезпечних секторах намагайтеся проводити менше часу.

Починаю з поганого і рухаюся у бік гарного.


Північний захід
– найнесприятливіший сектор року кролика. Під завісу року, у січні він екстремально злий.

Намагайтеся не використовувати північний захід (не бути у північно-західному приміщенні, не бути у приміщенні з дверима на північному заході).

Якщо змушені використовувати північний захід, є ризик хірургічних втручань, поранень гострими предметами, харчових отруєнь, проблем із горлом, ротом, зубами, мовленням. Перший ефект - плітки з жахливим перекрученням фактів.

Якщо вхід до вашої квартири на північному заході, не змінюйте нічого в житті, не беріть і не давайте гроші в борг весь рік. Найкраще, що можна зробити – виїхати з такої квартири до кінця року.

Коректор «Сіль, вода, монети» або дзвіночок, але цього мало, якщо постійно використовуєте сектор. Це пом'якшення проблеми, але не її скасування.


Південний схід
– постарайтеся не використати у січні. Якщо вимушені використовувати, ймовірні крадіжки, пограбування, програш в азартних іграх чи ризикованих інвестиціях, проблеми з печінкою та жовчною бульбашкою. Спіть в іншій кімнаті, якщо можете. Якщо не можете, хоча б посуньте ліжко в хороші зірки відносно кімнати.

Якщо вхід до вашої квартири на південному сході, не змінюйте нічого в житті, не беріть і не давайте гроші в борг у січні.

Коректор «Сіль, вода, монети» або дзвіночок, але цього мало, якщо постійно використовуєте сектор. Це пом'якшення проблеми, але не її скасування.


Схід
– сварки між жінками різних поколінь. Хвороби репродуктивних органів та грудей, біль у суглобах, ревматизм, інсульт, цукровий діабет.

Не спіть на сході, як мінімум, не спіть на сході східної кімнати і намагайтеся не спати в кімнатах зі східними дверима. Якщо нічого не можете змінити, сходити до лікаря – це найкращий захист. Коректор – метал.


Північ
– несприятливий для здоров'я, особливо зору і серцево-судинної системи. Важко вчитися. Прийшла енергія тупості, витончено висловлюючись - уповільнення розумових процесів. Якщо ви працюєте на півночі, справи можуть почати буксувати.

Здайте аналізи, сходіть до лікаря, якщо використовуєте північ. Коректор – метал.

Якщо потрібно вчитися, перейдіть в інше місце.


Північний схід
- хороші енергії для бізнесу - швидке зростання, нові ідеї, неприємні енергії для здоров'я - алергії, висипання на шкірі, запалення дихальних органів. Неприємні енергії для стосунків – проблеми через плітки.

Загалом з цим можна жити, за здоров'ям профілактика, для стосунків – говорити про людей добре.

Коректор – солона вода чи водяний бамбук.


Південний захід
– хороша бадьора енергія для активних людей. Стрімкий прогрес, зростання у кар'єрі у менеджерів, успіх у агресивному бізнесі.

Не будьте надто азартні – після виграшу може бути програш, одного виграшу для цієї енергії достатньо.

Для пасивних та лінивих людей може принести сварки.


Південь
– дуже сприятлива енергія для тих, хто заробляє силою розуму, для навчання, знаходження нових партнерів. Зростання доходів всім, хто використовує південь.

Тут спати та працювати. У кімнатах з південними входами проводити час за будь-якої нагоди.

Мобіль для активації багатства.


Захід
– кар'єрний сектор. Зростання доходів, хороша дисципліна, допомога чиновників, можливість отримати підвищення із збільшенням зарплати.

Тут спати та працювати. У кімнатах із західними входами проводити час за будь-якої нагоди.

Мобіль для активації багатства. 


Безпека

Проводити багато часу
Уникати проводити час
Південь, захід, південний захід, північний схід
Південний схід, північний захід


Коректори

«Сіль, вода, монети» та/або дзвіночок (дзвонити щодня)
Південний схід, північний захід
Метал для захисту від хвороб
Схід, Північ
Солона вода або водний бамбук
Північний схід

На північному заході – сіль, вода, монети. Якщо віддаєте перевагу дзвіночку від 5, тоді додайте просто вазу з солоною водою. 


Ремонти

Починати ремонт
Уникати починати ремонт
Північ
Північний захід, Південний Схід

 

Вагітність. Уникати спати на північному заході чи південному сході або в кімнатах із дверима на північному заході чи південному сході.

Для зачаття використовувати вісь північний схід-південний захід. Спальня на північний схід (або ліжко в спальні на північному сході) з дверима на південному заході. Спальня на південному заході (або ліжко у спальні на південному заході) із дверима на північному сході.

Заборони для в'їздів та ремонтів, пов'язані з тилом будівлі. Не можна в'їжджати в новий будинок або квартиру, або починати ремонт у будинку або квартирі з тилом на 3 Ша року або місяця, або 5 жовту року або місяця, з тилом на руйнівника року. 3 Ша у цій ситуації – це сектор у 90°. 5 - сектор 45°.

У січні 2024 року можна в'їжджати тільки в будинки з тилом на північ, північний схід 1, південь, південний захід 1.

Під тилом ми розуміємо напрямок, протилежний фасаду.

Багатоквартирний будинок має однаковий фасад і тил для всіх квартир, незалежно від того, куди виходять вікна квартири. Розглядаємо будинок як єдиний організм.


Дуже важливо! Земляні Ша, такі як 3 Ша, Ша 5 тигрів, Ша Леза, Ан Дзін Ша, вносять обмеження при будівництві та ремонті з порушенням стін, підлог, стель. Не можна копати землю у цих секторах. Але ці Ша не є заборонами для активності в секторах, не пов'язаної з руйнуванням стін та копанням землі.

Активізації у цих секторах проводити можна, якщо туди потрапили хороші енергії!

Після того, як захистилися від проблем, активізуємо хороше.

Будь-які активізатори хороших енергій фен-шуй потрібно ставити в дату, яка підходить вам особисто. Вибрати таку дату для кожного сектора допоможе Календар активізацій


Багатство
. Ставте мобілі, рослини, поміщайте клітки з пташками та тваринами на південь, захід чи північний схід.

Працювати краще на півдні, заході, північному сході, південному заході.


Романтика Квіти в секторі щура – північ 2, або коня – південь 2. Краще використовувати квіти з бутонами, які ось-ось розпустяться. Також можна ставити в потрібний сектор фото людини, схожої на партнера вашої мрії

Освіта. Вчитися у січні найкраще на півдні та південному заході.

Кар'єра – фігурка коня на півдні. Знаходьтеся на заході чи південному заході, тут найкращі кар'єрні енергії у січні.

Допомога у вирішенні проблем – ставити мобілі, вентилятори у хороші дні та години – Південь 2.

Відчуття щастя - ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години на півночі 2.

Хороші години особисто для вас у будь-якому секторі можна вибрати за допомогою календаря активізацій



«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее