Главная  >> Все статьи  >> Фен шуй у жовтні 2023

8 жовтня 2023 року о 16:17 за часом в Україні настає місяць водяного собаки. Обов'язково підготуйте будинок до нових енергій.

У центральному палаці збирається чудова енергія, яка задає інтелектуальний імпульс усьому місяцю. Це місяць яскравого вияву креативних здібностей дітей. Особливо сильно можуть проявити себе дівчатка та молоді жінки.

Із цього випливає головний Лайфхак місяця – вдома прислухайтеся до думки своїх дітей, на роботі запрошуйте наймолодших співробітників на мозкові штурми та не нехтуйте їхніми ідеями.

Все добре зібралося у південній частині приміщень – на південному сході, півдні та південному заході. Якщо у вас є така нагода, проводьте там більше часу.

Північний захід – найнесприятливіший сектор року. Якщо використовуєте північний захід, обов'язково поставте коректор – сіль, вода, монети, якщо це північно-західна кімната або повісьте дзвіночок на двері, якщо двері розташовані на північному заході.

Якщо двері знаходяться на північному заході, не беріть і не давайте гроші в борг і нічого не змінюйте в житті. Але краще зробіть так, щоб звести використання північного заходу до мінімуму.

Північ – псується на місяць. В цілому, один місяць можна витримати, але може бути загострення, запалення, різкий стрибок артеріального тиску, захворювання очей, що стрімко розвивається. Людина, яка п'є або залежить від наркотиків, може зірватися під впливом таких енергій. Категорично не можна бути тут вагітній жінці.

Якщо ви входите до групи ризику за перерахованими темами, знайдіть спосіб не спати на півночі або в кімнаті з дверима на півночі. Якщо ви не в цьому списку, ви можете протриматися з коректорами. Сіль, вода монети або дзвеніти дзвіночком щодня.

Людям із дверима на півночі нічого не змінювати в житті весь місяць, не брати і не позичати.

Схід – сектор річної зірки хвороб. У жовтні несе захворювання дихальних органів, а також плітки та сварки.

Якщо є можливість не використовувати схід (не спати і не працювати довго на сході або в кімнаті зі східними дверима), добре. Якщо вимушені використовувати схід, поставте коректор - Бамбук у вазі або банку із солоною водою.

Найкращий захист від хвороб – профілактика. Візит до лікаря ощасливить зірки хвороб і вона не сильно вас дошкулятиме.

Захід – тут гостить пенсійні енергії. Нічого не хочеться, лише відпочивати. Також може вимагати уваги здоров'ю, особливо можуть турбувати голова та зуби.

Коректор – бамбук у вазі або солона вода (півкіло солі на літр води або більше). Ідеальний захист – візит до стоматолога чи обстеження головного мозку, якщо у вас є така потреба.

Північний схід – енергія пограбування та крадіжки. Судові процеси. Порізи, поранення металом. Травми та хвороби ніг. Проблеми з печінкою.

Дуже неприємна енергія. Краще не бути у такому приміщенні. Але якщо вимушені, ставте коректор – бамбук у вазі чи солону воду.

Але головний захист у голові – перед початком місяця перевірте систему безпеки в будинку – чи оплачена охорона, поміняйте паролі до банківських карток, чутливих даних в інтернеті, сплатіть страховку майна, не погоджуйтеся на авантюри, жодних ставок на азартні ігри, спорт чи казино.

Південний схід – гроші у борг, гроші, пов'язані зобов'язаннями. Не надто добре звучить. Але якщо зрозуміти, що ключове слово ГРОШІ, можна хитро застосувати цю енергію.

Тим, хто хотів отримати кредит чи позику, його найімовірніше дадуть, якщо людина багато часу проводить на південному сході або в приміщенні з дверима на південному сході.

Тим, хто не хоче виявитися пов'язаним по руках та ногах фінансовими зобов'язаннями, але хоче заробляти на ПС, лайфхак – візьміть кредит – хоч копійчаний – на праску, і ви пов'язані зобов'язаннями. Але при цьому можете спокійно заробляти за допомогою ПС.

Також рекомендую додати червоний колір на ПС як корекцію і якомога частіше палити свічки.

Південь – грошовий сектор року обтяжений такою самою проблемою, як і ПС – борги чи пов'язані, заарештовані, застрягли гроші.

Порада про «взяти кредит» або попросити розстрочку на місяць теж є актуальною.

Тут ситуація все ж таки м'якша, ми активізуватимемо гроші на півдні, сам сектор служить переговорником і захистом від великих складнощів. Але червоний колір і січі я все ж таки додам - червона серветка під кішечкою, що махає лапою на півдні - ідеально.

Південний захід – найкращий сектор жовтня. Популярність завдяки розуму, успіх на іспитах, просування в кар'єрі, влаштування на роботу, прихильність чиновників та органів влади.

Головне – ясна голова. Використовуйте. Немає такої людини, кому це зараз не потрібне. У всіх цих інформаційних помиях, які ллються на нас з усіх боків знайти ясний розум, можливість концентруватися та приймати правильні рішення – це дар і велике щастя!

Дуже раджу поставити на весь місяць фонтанчик на південний захід, якщо немає протипоказань – Ша чи дуже поганих комбінацій натальних зірок у цьому секторі.


Безпека

Проводити багато часу
Уникати проводити час
Південний захід, Південь, Південний схід
Північ, Північний захід



Коректори

«Сіль, вода, монети»
та/або дзвіночок (дзвонити щодня)
Північний захід
Північ
Метал для захисту від хвороб
Схід, Захід
Солона вода або водний бамбук
для захисту від травм, операцій та пліток
Схід
Північний схід
Червоні предмети
+ запалювати свічки
Південний схід
Південь


Ремонти

Починати ремонт
Уникати починати ремонт
Південний схід, особливо ПС1
Північний захід, Захід

  

Вагітність. Цілий рік для вагітних не підходять північно-західні кімнати. Захід несе складності у жовтні

Заборони для в'їздів та ремонтів, пов'язані з тилом будівлі. Не можна в'їжджати в новий будинок або квартиру, або починати ремонт у будинку або квартирі з тилом на 3 Ша року або місяця, або 5 жовту року або місяця, тилом на руйнівника року. 3 Ша у цій ситуації – це сектор у 90°. 5 - сектор 45°.

Небажано в'їжджати в квартири з тилом на суй і тай суй.

У жовтні 2023 року можна в'їжджати в будинки з тилом від середини північного сходу, на схід, південний схід, південь до середини південного заходу.


Дуже важливо! Земляні Ша, такі як 3 Ша, Ша 5 тигрів, Ша Лезвія, Ан Дзін Ша, вносять обмеження при будівництві та ремонті з порушенням стін, підлог, стель. Не можна копати землю у цих секторах. Але ці Ша не є заборонами для активності в секторах, не пов'язаної з руйнуванням стін та копанням землі.

Активізації у цих секторах проводити можна, якщо туди потрапили добрі енергії!

Після того, як захистилися від проблем, активізуємо добре.

Будь-які активізатори добрих енергій фен-шуй потрібно ставити в хорошу дату, яка підходить особисто Вам. Вибрати таку дату для кожного сектора допоможе Календар активізацій 

Багатство. Мобілі на червоній серветці на півдні. А також перебувати, працювати, ставити рослини, поміщати клітини з пташками та тваринами на півдні та південному сході.

На північному заході поставити фігурку коня, на південному заході рослину або скарбничку з грошима.

Романтика Квіти в секторі щура північ 2 або коні Південь 2. Краще використовувати квіти з бутонами, які ось-ось розпустяться. Також можна ставити в потрібний сектор фото людини, схожої на партнера вашої мрії

Освіта. Південний захід – вчитися, поставити робочий стіл. Поставити фігурку пагоди Сході 2 для активізації академічних досягнень.

Кар'єра та подорожі – фігурка коня на північному заході. Бути на південному заході

Допомога у вирішенні проблем – ставити мобілі, вентилятори у добрі дні та години – південний схід 1, південь 2.



«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее