Главная  >> Все статьи  >> Прогноз на липень 2023

Земляна коза – місяць спеки та сухості.

Сам стовп місяця дуже гарний – небо та земля в гармонії. Стовбур сидить міцно і має сильний корінь. Це час, коли люди знають чого хочуть.

Це час чесності. Що внизу, те й нагорі. Люди що думають, те й кажуть, те й роблять.

У таких умовах дуже легко дружити, співпрацювати, вступати до союзів. Відмінний місяць для створення нових спілок та приєднання до наявних спілок.

Коза – це сховище дерева. Стовбур місяця сидить на сховищі влади. Сховище влади у одязі дружби. Дружнє спілкування принесе величезну владу. Або інакше – велика влада приходить через участь у колективних заходах.

А тепер подивимося на спілкування місяця з роком.

Земля місяця контролює туман у стовбурі року. Туман помирає, випаровується, висихає. Відходять страхи, йдуть ілюзії. Все зрозуміло.

Червневі події зняли маски з багатьох людей та розвіяли туман багатьох подій та викрили багаторічну брехню.

Чимало прогнозів збулися. Військові дії перейшли на територію Росії, покладено старт громадянської війни в РФ, пройшла перша серія подій на цю тему, населення нарешті розуміє, що у них немає жодного захисту від влади, і що, якщо зібрати достатньо людей зі зброєю, ніхто їх не зупинить, все керівництво просто втече, що було дуже яскраво продемонстровано. Правитель РФ втрачає владу тепер уже всередині країни, а не лише у зовнішній політиці.

Нарешті всі побачили, як найманці брали владу на Донеччині, видаючи це за громадянську війну. Маски зірвано. Як і було обіцяно у прогнозах.

Липень традиційно лінивий місяць. Але цього року може бути не до лінощів. Дуже багато роботи.

У гілках напівкомбінація місяця з роком, тому згідно з альманахом Тонг Шу такий місяць вважається одним із найгармонічніших у році.

Однак у стволах контроль.

Я б сказала так – цього місяця може бути започатковано згоду, можуть бути досягнуті якісь попередні домовленості, отримана допомога, може бути хороша співпраця. При цьому зовні все дуже агресивне.

Стовбури – це те, що всі ми бачимо. Тут — боротьба.

Гілки – те, що насправді. Тут відбуваються кроки до згоди.

Я дивлюся на місяць із великою надією. Війна триватиме, але вже всім ясно, як вона закінчиться, і вже готуються угоди про післявоєнний устрій миру. Про новий світоустрій.

Його, звичайно ж, диктуватимуть переможці і ті, хто був у команді переможців, хто вкладався грошима та зброєю у перемогу цивілізації над середньовічною дикістю та необґрунтованою жорстокістю.


Енергії вогню тліють у козі, як вугілля в багатті. І залежно від того, куди це вугілля піднести, буде різний розвиток ситуації. Якщо в гаряче, сухе пожежонебезпечне середовище буде вибух або пожежа. Якщо у вологе середовище, вугілля згасне, і зола з часом стане добривом, яке дасть старт новому життю.


Для Росії липень 2023 року дуже неспокійний місяць.

Зазвичай у Росії потрясіння трапляються у серпні. Думаю, серпень 2023 року не буде винятком.

У липні коливаються всі опори. Коза послідовно забирає всіх трьох коней – народжується дуже багато додаткового вогню – вугілля роздмухують, розпалюють, підкидають у них дровини. Тигр періоду удачі зруйнував мавпу. Прийшов грабіжник – і у небі, і землі. Сильний виявлений непотрібний грабіжник багатства.

Що це означає?

Коли всі чотири опори йдуть, відбуваються глобальні зміни.

Звичайно, місяця недостатньо, щоб змінилося все, потрібні більш довгі енергії, велика кількість змін.

Можна припустити, що у липні буде ще якась репетиція бунту чи відставки смерті чиновників, зміни у владній вертикалі. Коза і кролика, і тигра намагається відволікти - видно явне обмеження можливостей у людей, наділених владою.

І під час цієї нестабільності настануть фінансові складнощі. У карті видимих грошей не стає зовсім, всі вони під контролем - під санкціями, як варіант або пов'язані зобов'язаннями. Гроші, приховані у мавпі, зруйновані удачею.

Тож звичайні люди бачать проблеми з грошима, чи то зростання цін, курсу валют, чи зміна банківських відсотків на кредити, ускладнення отримання кредитів, збільшення податків і зборів чи посилення контролю над ними. Може, обрізання премій, зниження зарплат, відстрочка виплат, заморожування чогось на рахунках... Зростання безробіття.

Фінансові лещата затискатимуться.

Вогонь, що тліє у вугіллі кози, при взаємодії з кіньми у карті створює пожежу. Тому пожежі та вибухи на території РФ продовжуються.

Можливі водні лиха. Проблеми через забруднення чи отруєння води, подрібнення водойм, посуха.

Для України час із добрими тенденціями. Позитивне. Коза комбінується у трикутник дерева. Дерево – для України ресурс – територія.

І це зовнішня взаємодія. Інакше кажучи, це місяць повернення територій України, які були під контролем РФ. Можуть повернутися навіть території, окуповані давно, ще у 2014 році, а не лише знов захоплені землі.

І найприємніше, що ця взаємодія не забирає козу з карти, використовується зовнішня коза. Коза для карти України – це населення, діти країни. Я роблю висновок, що липневе повернення територій проходитиме зі збереженням життя українців – і військових, і звичайних громадян. Сподіваюся, буде менше смертей.

А тепер більше про війну та військові дії.

У березні 2022 року я опублікувала своє читання моменту початку війни «Час початку війни. Аналіз від Інни Волкової» 

Перед настанням 2023 року опублікувала статтю «Про терміни завершення війни» 

Стаття ґрунтується на читанні тієї ж таблиці моменту початку війни.

В Інстаграм @inna_volkova_feng_shui є версія російською.

І я, як і раніше, дотримуюсь цього вектора міркувань, вважаю його вірним, просто хочу освіжити у вашій пам'яті, щоб ви були морально готові до майбутніх подій.

Південно-західний палац таблиці ці мен дун цзя пов'язаний із головними віхами цієї війни. Південний захід у таблиці пробуджується у липні та серпні.

Цитую себе

«Наступним знаковим періодом буде липень-серпень 2023 року (і перший тиждень вересня). І особливо серпень, місяць металевої мавпи, він повністю фіксується у південно-західному палаці. Стовбур та гілка.


Я сподіваюся, до кінця літа, початку осені 2023 року відбудуться дуже важливі події, які, як мінімум, зведуть нанівець активні військові дії.

Я зі стриманим оптимізмом ставлюся до цієї інформації, оскільки для мене закінчення війни – це міжнародно визнаний та юридично

зобов'язуючий договір із фіксацією кордонів, гарантіями безпеки та репараціями.

Я вважаю, що до осені 2023 року можливе фізичне повернення багатьох територій, що наближає нас до завершення війни».

Важливе доповнення. Я вважаю, що серпень 2023 року буде найкривавішим, найжахливішим місяцем цієї війни. Пік, квінтесенція жорстокості та кількості смертей з обох боків.

Липень, місяць кози – розгойдування, включення теми активних бойових зіткнень. А після 7 серпня починається БІЙНЯ. На місяць.

Ми пройдемо через це, вистоємо. Ми вже так багато пережили, що нам не страшно. Але виживуть не всі і це погано.

Сковує, пов'язує, пом'якшує у таблиці цю бійню жіноча енергія. І я помилково вважала на початку війни, що російські жінки не пустять своїх чоловіків на забій. Тут я прорахувалась. Визнаю. Ми дуже різні, і мислимо по-різному, важко передбачити дії людей, яких не розумієш.

Проте тема нікуди не пішла, жінки здатні це зупинити, загальмувати. Може, жінки-політики підключаться і виявлять більше рішучості, ніж чоловіки. Або дружини чоловіків-політиків змусять їх виявити більше емпатії до страждань українців і знайти спосіб змусити росіян піти з окупованих територій України, тим самим припинити терор та геноцид.

Більш реалістичне читання таблиці – лише після цієї бійні світові лідери прокинуться по-справжньому, щоб зупинити кровопролиття.

Закон Ці Мен Дун Цзя непохитний. Він каже – не стій проти Тай Суя. А ця битва якраз і намагається суперечити верховній владі поточного часу. І вона має бути зупинена.

Закінчити замітку хочу на позитивній ноті. Липень на тлі серпня виглядає дуже милим та приємним. Якщо вам здається інакше, обговоримо у вересні.

Якщо ви можете відпочити в липні, зробіть це. Скоро нам буде потрібна вся наша стійкість і мужність, до серпня дуже важливо бути в ресурсі!

І нехай мій прогноз не збудеться, нехай все що я написала, виявиться фігнею, а справедливий мир настане вже завтра!


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее