Главная  >> Все статьи  >> Прогноз на жовтень 2023 року

Ми з вами входимо до найподієвішої частини року.

Пік, безумовно, припаде на місяць свині (7 листопада – 7 грудня). Про те, чому так, писала рік тому у замітці «Хвилі приходу року кролика» і потім у прогнозі на рік. Хто забув, перечитайте.

Але нам ще жовтень треба пережити.

Для більшості українців давно зрозуміло, чим усе закінчиться, питання тільки коли станеться та чи інша фаза і якою ціною.

Більшість із нас з вами давно нічого не бояться. Навіть ті, хто боялися, перестали, трансформували страх у мудрість. З точки зору метафізики це та сама енергія, і можна вибирати як ви особисто її застосовуєте у своєму житті.

Тому я не писатиму про те, що якісь страхи та панічні атаки загостряться у жовтні-листопаді. Нема їх у нас. Ми ними не укомплектовані. Це чужа сутність, яка до нас не має відношення.

У тих, хто тут, в Україні, є лють, злість, ненависть, у когось апатія і байдужість, але більшість має розуміння, що ми пройдемо через це випробування і станемо сильнішими. А поки що йдемо, нічого не чекаємо, просто йдемо, просто працюємо, просто допомагаємо чим можем, і так буде до Перемоги. А поки що дякуємо ЗСУ, нашим ангелам-охоронціям, родині, природі та погоді… за кожен новий день.

Можу бути суб'єктивною, я описую свою реальність та своє оточення.

Жовтень – це місяць, коли спалахує Росія зсередини. Настає пожежа гірша за червневу «пригожинську». Про ті потенційні події я заздалегідь писала, ох багато хейту було з цього приводу. Багато хто вважав неймовірним, що війна перекинеться до РФ. Нині це стало буденністю, але у жовтні збільшиться масштаб.

Вогонь – найнесприятливіший елемент для карти РФ.

Росія у жовтні

 

Відбувається дуже багато різних взаємодій, стовбури та гілки послідовно спілкуються один з одним. В результаті, практично все у вогні, у фізичному сенсі та у переносному.

Настає час турбулентності. Усі опори «пішли» з карти. Мавпа (населення) під зіткненням, знищується власною владою. Коні (ресурс, територія та багатства країни) у пожежі у трикутнику вогню. Тигр та кролик (влада-правителі для РФ) згоряють у пожежі.

Що станеться практично, побачимо. Але місяць точно не буде нудним.

Особливо з другої половини, у період затемнень 14-28 жовтня та за пару днів до та після затемнень.

 

Україна у жовтні


В Україні битва загострюється. Сезон металу (всі три гілки) воює із трикутником дерева. Метал (зброя або гроші) руйнує дерево (ресурс – власність на територію, багатство країни).

Територію продають, здають в оренду – це те, до чого нас ще більше примушуватимуть, але я не вірю, що хтось погодиться. Тож мова скоріше про продовження знищення багатств країни та населення країни, оскільки в цих взаємодіях губляться люди.

Цілком імовірно, території буде звільнено, але у вигляді непридатної для життя випаленої землі з повністю зруйнованою інфраструктурою. Тільки такий шлях до Перемоги доступний.

Обов'язково застосовуйте мої щомісячні рекомендації Фен-Шуй. Проводьте активізації, а також нагулюйте удачу використовуючи сервіс «стрілочки». Хто це робить, підтвердить, це допомагає.

Бажаю всім мудрості, сил та терпіння!


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее