Главная  >> Все статьи  >> Війна та грабіжники багатства

Мені написала молода жінка, яка виховує дитину сама. Вона має квартиру, яка опинилася на окупованій Росією території, і це все, чим вона володіє, більше у неї та її дитини немає нічого. Вони виїхали у відносно безпечне місце. Жінка пише, що перебуває в удачі грабіжника багатства, оформляла документи на квартиру в січні 2022 року, і як раз у день особистого грабіжника багатства і Ша пограбування. Вона шукає спосіб захистити свою власність.

В мене є дві відповіді (не рішення, а пояснення) – з фізичного рівня та з метафізичного.

МЕТАФІЗИЧНИЙ рівень

1. З погляду Бацзи потрібно розібратися, справжній грабіжник чи хибний.

Якщо до вас прийшов символ протилежний полярності вашому елементу особистості (до води інь вода ян, до дерева інь дерево ян) це ще не означає, що вас пограбують.

Для того, щоб вас пограбували, грабіжник має бачити те, що у вас можна вкрасти. Тоді ми кажемо, що грабіжник є справжнім.

Гроші (багатство у бацзи) або власність (ресурс у бацзи) – на одному поверсі карти з грабіжником. Стовбури бачать стовбури, гілки бачать гілки, приховані стовбури бачать приховані стовбури.

Якщо грабіжник справжній, 100% захисту від нього немає. Звичайно, ми займаємося благодійністю, щоб пом'якшити ефект, але це не гарантує його скасування.

Найскладніше захиститися від грабіжника у стовбурах, це небесна енергія, доля, і її люди не в змозі змінити.

Але завжди є хтось, кому ще гірше, ніж вам, і коли ви почнете допомагати таким людям, ви точно заповните свій ресурс, і навіть якщо ви не повернете втрачене, ви знайдете щось цінніше.

Крім благодійності можна порекомендувати вчитися для захисту ресурсу, спілкуватися з мамою, якщо мама жива.

А також активізувати всі види шляхетних помічників. Індивідуальний розрахунок шляхетних у календарі активізацій 

 

2. З погляду Фен-Шуй. Якщо фен-шуй вашої власності хороший, ймовірність того, що вона вціліє, дуже висока.

Під хорошим Фен-Шуй я розумію хороший Фен-Шуй Сан Юань (як мінімум, гарні зірки, що летять, на вході, і в важливих точках ландшафту – з боку підвищення і зниження, перехресть, річок і доріг) і хороший Фен-Шуй Сань Хе, особливо Імператорський Фен-Шуй - будинок з правильної сторони річки, дороги, підвищення та зниження у правильних місцях.

Але ви не можете змінити зараз фен-шуй власності, що знаходиться на окупованій території. Це робиться лише на етапі вибору чи будівництва.

Так, нерухомість з хорошим Фен-Шуй теж можуть пограбувати, так, з неї можуть винести все. Якщо грабіжник справжній, швидше за все, так і буде. Але якщо при цьому Фен-Шуй хороший, квартира буде цілою.

 

І Бацзи, і Фен-Шуй я навчаю на курсах у школі Фен-Шуй Інни Волкової. Зараз навчання тільки дистанційне, очне не планую, початок занять на будь-якому курсі в день на ваш вибір 

Якщо ви знаєте метафізику, то розумієте, що робота ведеться на випередження. За крок до того, як втратити власність, її продають чи переписують володіння тим, хто не втратить. По суті, «втрачають на своїх умовах».

Ми не можемо уникнути бацзи, але ми можемо реалізувати свої власні сценарії, які впишуться в карту.

Аналіз Фен-Шуй підкаже корекцію чи перебудову чи необхідність продажу. Але все це робиться наперед.

А зараз залишається просити допомоги шляхетних

 

3. З погляду Ці Мен Дун Цзя можна зробити прогноз ситуації. Поставити чіткі питання із термінами, сумами, важливими деталями щодо власності. І бути готовою отримати відповідь.

 

А тепер не метафізичне, а людське пояснення, з фізичного, життєвого рівня

Я рекомендую прийняти той факт, що вашу квартиру можуть зруйнувати, пограбувати, реквізувати.

Не розраховувати на те, що у вас є квартира. Внутрішньо розлучитися з нею.

Звільнитися. Не «залипати» на минулому.

Навіть якщо власність вціліє, довгі роки вона не матиме комерційної вартості. Принаймні, порівняно з довоєнним часом.

Починайте думати про те, як ви можете заробити чи отримати інше житло. Як ви можете почати більше заробляти, щоб не перейматися втратою.

Це зовсім інший погляд. Зовсім інша життєва позиція. Життя не минулим, а сьогоденням та майбутнім. Прийняти ситуацію та зайнятися творчою реалізацією.

Якщо дивом ваша власність вціліє, то нехай це буде приємним сюрпризом.



«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее