Главная  >> Все статьи  >> Прогноз на місяць водного бика (5 січня – 3 лютого 2023 року)

Це останній місяць, коли річна 5 гостює у центрі. Цілком ймовірно, що відхід 5 на периферію поступово послабить інтенсивність обстрілів ракетами і дронами центральної частини України та Києва.

Січень дуже небезпечний для столиці та центральних регіонів.

На щастя, до 18 січня триває період Ретроградного Меркурія, який у цьому випадку працює на користь Україні, роблячи ворожі удари менш ефективними.

До кінця січня інтенсивність бойових дій може зрости. Зазвичай через кілька днів після закінчення періоду Ретроградного Меркурія все починає рухатися дуже швидко.

У січні зла зірка 5 місяця зміщується на північ, що несе високу ймовірність агресії на білоруському кордоні. Найімовірніше наприкінці січня.

Стовбур січня – вода інь, такий самий як стовбур наступного року – року водного кролика, який настане за сонячним календарем 4 лютого 2023 року. І січень буде маніфестацією значних подій 2023-го року. Ще не самі події, але до них почнуть вибудовуватись декорації.

Бик та тигр таємно комбінуються між собою. Тож на непублічному рівні тривають переговори та торг. Бик сковує Тигра.

Вважається, що зі всіх 12 тварин китайського звіринця тигр боїться лише бика. Це цитата з мого прогнозу на 2022 рік:

«Коли тигр надто багато на себе бере, на нього завжди чекає відплата. Багато бере – отже хоче поламати традиційний світоустрій.

Тигр йде за биком. Якщо ми говоримо про місяці, то бик – це кінець року, кінець циклу, а тигр – початок року і початок циклу. Бик – усе старе, перевірене, традиційне. Тигр – все нове. Тигр любить ігнорувати традиційні цінності та встановлений порядок, внаслідок чого може зазнати поразки».

На рівні взаємодій бацзи це виглядає так. У прихованих знаках народжується елемент землі. Тигр втрачає свої дерев'яні властивості, образно висловлюючись «кам'яніє». Щонайменше, позбавляється прудкості.


Я це читаю як таємні переговори про те, як зупинити того, хто повівся агресивно і розпочав війну у 2022 році. Причому дуже продуктивні переговори із конкретними рішеннями.

Водяний бик – це дуже жорсткий стовп, неймовірно. Образ комбінації води інь – щура та бика. Стовбур і гілка дуже щільно пов'язані, це один з стовпів, що тиснуть. Він поводиться як каток-асфальтоукладач, коли рухається до своєї мети.

Вода інь на бику – це стовп місяця народження Володимира Зеленського. У січні рівень сили та жорсткості його особистої енергії екстремальної влади буде максимально високим. Цілком імовірно жорстокість ворога щодо України і українців змусить його на вельми агресивні кроки у відповідь.

Холодна вода проникає в корінь і замерзає, промерзає дуже глибоко. Не здивуюся, якщо січень буде дуже морозним та сніжним.

Про смуток і депресію навіть писати немає бажання, ви і так все знаєте. Енергій вогню немає – гріємось і розважаємося усіма доступними способами, проводимо час з людьми, у кого в картах багато вогню.

Ті, хто в Україні, обов'язково налаштуйте хороший фен-шуй або перемістіться у нерухомість із хорошим фен-шуй.

Усі рекомендації є у публікаціях на сайті feng-shui.ua.

Ходіть у сховище або перебувайте у відносно безпечному місці житла під час тривоги.

Особливо перестраховуватися слід людям з елементом особистості земля ян чи інь, якщо є вогонь у небесних стовбурах карти бацзи.

Також найвищий ступінь захисту потрібний людям з елементом особистості вода ян чи інь, у кого в карті є мавпа чи півень.

Якщо необхідно переміщатися містом під час повітряної тривоги або якщо ви близькі до лінії артилерійських обстрілів, не забувайте про сервіс «стрілочки» 

Перший протягом дня вихід із дому робіть у хорошу енергію, цим ви підвищите рівень своєї захищеності.

З наступаючим Різдвом! Нехай воно буде мирним та спокійним!

«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее