Главная  >> Все статьи  >> Прогноз на місяць Щура (7 грудня 2022-5 січня 2023)

Грудень – другий пік подій 2022 року.

Перший пік був у лютому. І його ніхто ніколи вже не забуде.

У грудні вдруге акцентується ствол року, настає другий акт п'єси подій 2022 року.

Сподіваюся, він не такий жахливий, як перший. Усі вже знають та розуміють, що відбувається. Але «сюрпризи» будуть з величезною ймовірністю.

Останні масштабні викиди агресії атакуючої сторони.

Я пунктиром перерахую теми місяця, щоб не нагнітати страшилки ще й довгим обґрунтованим текстом, і перейду до того, що робити, щоб прожити цей час наскільки можна щасливо.

Актуальні питання відсутності тепла та світла, водних лих (потопів та нестачі води), депресій, страхів, панічних атак. Спад економіки, сумні настрої на ринках. Віруси та інфекції, що передаються повітряно-краплинним шляхом, серцево-судинні захворювання, хвороби сечостатевої системи.

А чи є щось добре? Так.

Вода – це символ комунікації, спілкування, передачі. Інтернет, транспортне сполучення, пошта, служби доставки – це працюватиме стабільніше ніж електрика та опалення.

Взимку вода холодна та замерзла.

Лайфхак від метафізики – коли води дуже багато вона не замерзає через рух.

Рух та об'єднання з іншими людьми – наше все у грудні 2022 року! Я про тих, хто зараз в Україні.

Зігріватимемо один одного теплом своїх сердець.

Не можу не згадати про «романтичні» властивості щура. Я не випадково взяла у лапки. Водний щур називається «вино з квіткою персика», це найрозпусніша квітка персика, вона не про кохання, а про секс у п'яному вигляді. Багато дуже багато алкоголю.

Якщо ви цього хочете, і ви вільна людина, чому ні. Але якщо це не ваша тема, будьте пильні. Не робіть «подвигів», про які потім буде соромно згадати.

Хочу змістити фокус уваги у бік мудрості елемента води. Дай Боже, друга маніфестація року буде пов'язана з мудрістю.

А найсильніші зірки доброчесності принесуть добрі рішення.

Зірки доброчесності – це шляхетні найвищого рівня, пов'язані з найвищими верствами суспільства. Найвпливовіші люди світу включаються для пом'якшення ситуації. Прості люди не будуть кинуті напризволяще.

Наше з вами завдання – розповідати та показувати світові, що відбувається. Потрібна комунікація, мудра та грамотна. А також згуртованість.

Вода грудня не має берегів. Можна потонути у потоках інформації. Тому, дотримуємося інформаційної гігієни, фільтруємо джерела інформації, яка особливо шокує, вимагаємо підтвердження в надійному місці.

Дуже важливо не поспішати. Виявити якість землі - повільності, вдумливості, надійності. Найстабільніші зароблятимуть у грудні найкраще. ЗЕМЛЯ заробляє. Тому згадуємо властивості землі – довіру, уважність, доброту до людей, стійкість, стабільність, надійність та витягуємо їх на поверхню, виявляємо у своїй діяльності.

Ціною буде спілкування з тими людьми, у кого сильні вогонь і земля в картах бацзи.

А фізично - лазні, сауни, танці, імбир, глінтвейн...

Прогулянки у ворота Сцена!

Я в грудні в Instagram @inna_volkova_feng_shui намагатимусь запропонувати більше різних радісних технологій від метафізики. Заглядайте та застосовуйте!

Свята! Жодні страхи, холод та темрява не заберуть у нас Новий рік! Ніхто не забере у нас віри в чудеса! І ми всі одночасно сильно та пристрасно загадаємо головне бажання кожного українця – МИР! Довгий стабільний мир у цілісній та вільній Україні!


«Мастеркласс по аудиту Фэн Шуй 2024» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Фундаментальный Фэн Шуй» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Ци Мен Дун Цзя. Чтение карты жизни» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее
 
«Бацзы 4 столпа судьбы для знатоков» Дистанционный курс
Видео и презентация
Подробнее

Автор

Инна Волкова
Инна Волкова

консультант и преподаватель

Консультант и преподаватель китайских наук о жизни. Играющий тренер :) Преподаю с 2009 года, консультирую дольше. Я практик. Предпочитаю консультировать по делу, т.е. разбирать ситуации и решать задачи. Четко, жестко, по существу... Подробнее